Libnet.ro
UNICEF

01:06

Testu ADN in cazul lui Dan Condrea este gata. Urmeaza rezultatul

România Liberă România Liberă,
Testu ADN in cazul lui Dan Condrea este gata. Urmeaza rezultatul

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. El a fost identificat dupa documentele de identitate gasite la fata locului si pe baza declaratiilor Iulianei Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea. continuă pe România Liberă

UPDATE. Testul ADN in cazul patronului Hexi Pharma este gata. Verdict: Condrea este persoana decedata in accidentul din seara de 22 mai. Ce au mai stabilit anchetatorii

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. inainte de accident, timp de o ora, Condrea a facut mai multe deplasari pe traseul Buftea Corbeanca, tur si retur.

Rezultatul testului ADN in cazul lui Dan Condrea, asteptat marti

Rezultatul testului ADN in cazul patronului Hexi Parma este asteptat marti. Procurorii vor afla, asadar, daca persoana care a murit in accidentul produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca este sau nu Dan Condrea.

Rezultatul testului ADN al lui Dan Condrea

Specialistii de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici au confirmat ca victima accidentului produs pe 22 mai este Dan Condrea. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmata pana acum doar de Uliana Oc.

Verdictul procurorilor: Condrea este persoana decedata in accidentul din seara de 22 mai. Ce au mai stabilit anchetatorii

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. inainte de accident, timp de o ora, Condrea a facut mai multe deplasari pe traseul Buftea Corbeanca, tur si retur.

Ce nu se leaga in moartea lui Dan Condrea. Unde este biciclistul, martorul principal al accidentului

Unul dintre martorii in cazul accidentului in care si-a pierdut viata Dan Condrea este o femeie care a ajuns la locul tragediei in circa doua minute. inca mai zburau bucati din.

Surse: Parchetul General va face publice rezultatele ADN in cazul mortii lui Dan Condrea. Vezi cand vor fi acestea finalizate

Testul ADN in cazul mortii lui Dan Condrea va fi gata marti. Pe surse, Parchetul General va face publice rezultatele testului pentru care au fost luate probe si de la copiii patronului Hexi Pharma, arata B1.

Rezultatele testului ADN confirma: La volanul masinii de la locul accidentului era Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma, 13 deplasari intre Buftea si Corbeanca intr-o singura ora (VIDEO)

In urma analizelor ADN prelevate chiar de la fiica lui Dan Condrea, rezultatele confirma ca la volanul masinii se afla chiar patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata B1 TV. Parchetul General, instanta care.

Subiectiv. Ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, patru ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce ne spun si ce nu.

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

Mutare socanta a Parchetului in cazul mortii lui Dan Condrea

Procurorul din dosarul lui Dan Condrea a fost mutat la Consiliul Superior al Magistraturii. Coordonatorul principal al dosarului Hexi Pharma, procurorul Romulus Varga, participa in aceste zile, la CSM, la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )