Libnet.ro
UNICEF

23:15

Testul banal care iti arata daca ai cancer! Priveste cu atentie daca ai spatiul acesta intre unghii. iti poate salva viata!

Antena3 Antena3,
Testul banal care iti arata daca ai cancer! Priveste cu atentie daca ai spatiul acesta intre unghii. iti poate salva viata!

Un simplu test care presupune lipirea degetelor indicatoare, de la cele doua maini, unghie peste unghie, ar putea sa dezvaluie daca suferi sau nu de cancer pulmonar. Teoria care sta la baza acestui test, numit. continuă pe Antena3

VIDEO Colectia privata care iti arata istoria romanilor mai bine decat manualele scolare

Sighisoara a gazduit week-end-ul trecut o expozitie unica de harti transilvanene de acum peste 400 de ani, carti si imagini vechi, arme de colectie si monede care au circulat pe teritoriul tarilor romane, primele de acest fel, ca sa enumar doar cateva din exponate. Intrarea a fost libera, iar organizatorul vrea sa o duca si in alte orase ale tarii, pentru a putea fi vazuta de cat mai multi romani.

S-au introdus camerele care iti dau amenda pentru smartphone la volan, automat

La fel cum exista camere care iti dau amenda de viteza si iti ofera si o poza din acel moment, au fost introduse camere care te amendeaza daca iti folosesti telefonul la volan. Cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )