Libnet.ro
UNICEF

19:45

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru este negativ

România Liberă România Liberă,
Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru este negativ

Seful corpului de control al MS este in prezent asimptomatic si se afla internat din noaptea trecut. continuă pe România Liberă

Testul la COVID al ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este negativ

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru este negativ, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Nelu Tataru, testat negativ pentru Covid-19 dupa ce un secretar de stat din Ministerul Sanatatii s-a infectat cu coronavirusul - UPDATE

Ministrului Nelu Tataru i-a fost facut sambata dimineata un nou test pentru Covid-19, in conditiile in care un director din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus, informeaza MS. 46 Tataru, a anuntat, ulterior, ca rezultatul sau la testul pentru COVID-19 este negativ.

Au mai murit doua persoane de COVID-19 in Romania. Bilantul este de 94

Grupul de comunicare strategica anunta inca doua decese. Bilantul mortilor de COVID-19 ajunge la 94.

Constantin Dina, director in Ministerul Sanatatii, depistat pozitiv la Covid-19

Directorului Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19 iar ministrului Nelu Tataru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

SANOFI doneaza peste un milion de doze de Hidroxiclorochina, un medicament vital in lupta impotriva COVID-19. Nelu Tataru: Este o gura de oxigen

Ministerul Sanatatii anunta ca a primit 18. 000 de cutii Hidroxiclorochina, medicament folosit in tratamentul pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, de la compania Sanofi Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca donatia primita reprezinta o gura de oxigen pentru sistemul medical.

inca o persoana a murit in R. Moldova din cauza contaminarii cu COVID-19. Bilantul total a ajuns la opt

Doua persoane au murit in R. Moldova pe parcursul zilei de vineri, 3 aprilie, din cauza infectarii cu COVID-19. intr-un caz este vorba despre o femeie de 65 de ani, care activa in calitate de medic de urgenta in orasul Soroca. Aceasta suferea si de alte boli, precum hipertensiune, insuficienta cardiaca, dependenta de insulina ca rezultat al diabetului zaharat.

Directorul Directiei Control si Integritate din Ministerul Sanatatii, confirmat cu COVID-19. Ministrul a facut un nou test

Directorul Directiei Control si Integritate din cadrul Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Totodata, ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

Alerta in comuna din Vaslui, unde o femeie a fost confirmata COVID-19: un copil de 1 an a iesit pozitiv la testul rapid pentru infectia cu noul coronavirus

Un copil de un an din comuna Garceni a fost internat vineri, 3 aprilie, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu suspiciune de COVID-19.

O buzoianca a fost internata cu Covid-19 la cateva zile dupa ce a participat la o inmormantare in Suceava

O femeie de 59 de ani, din comuna buzoiana Tisau, care ar fi participat la o inmormantare la Suceava, si un vecin in varsta de 67 de ani au fost confirmati pozitiv la testul Covid-19. Cei doi au fost internati la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Sotul femeii nu a fost confirmat cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS. inca sase pacienti cu COVID-19 au murit. Bilantul ajunge la 146 de victime in Romania

Inca sase persoane infectate cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Stategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 51 si 84 de ani, cu afectiuni medicale grave sau care au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )