Libnet.ro
UNICEF

10:31

TESTUL de vedere pe care cei mai multi nu il trec! Tu ce numar vezi in imagine? (FOTO)

B1 B1,
TESTUL de vedere pe care cei mai multi nu il trec! Tu ce numar vezi in imagine? (FOTO)

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet! Toatalumea incearcasa isi dea seama ce numar se ascunde in spatele fundaluluirosu. Raspunsul corect la intrebarea din titlu este simplu: Numarul care se. continuă pe B1

ATP Finals Next Gen: Format special propus in competitia care ii reuneste pe cei mai buni tineri din circuit

De marti si pana sambata vor putea fi vazuti la Milano cei mai buni tineri din circuitul ATP in Next Gen ATP Finals. Competitia va avea un format special, conducatorii ATP-ului introducand o serie de schimbari in regulament.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

Horoscop 6 noiembrie 2017. Zodia care are de luat o decizie importanta

Berbec Cei mai multi nativi se comporta ca niste zbiri atat la job,cat si in anturajul de prieteni. incercati sa mai toleranti cu ceilalti. Taur Astazi porniti un nou proiect.

Interventie de urgenta in Hunedoara, dupa ce mai multi muncitori au ramas prinsi sub un mal de pamant. Una dintre persoane a decedat

In Hunedoara, mai multe persoane au fost prinse sub un mal de pamant in localitatea Pestera Bolii. Este vorba de trei persoane care lucrau la un pod feroviar, atunci cand pamantul a.

Catalin Ivan: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Catalin Ivan: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan, potrivit news. ro. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Un fost miner a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse din plastic din tara

Un fost miner a devenit un om de afaceri de succes. Lelius Stanusoiu este unul dintre cei mari producatori de produse din plastic din tara. Produsele realizate de fabrica acestuia din Targu Jiu se gasesc pe rafturile marilor magazine din tara.

NIMENI nu se astepta la ASA CEVA din partea lui FUEGO, unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania! Chiar el a facut ANUNTUL

Paul Surugiu, cunoscut ca si Fuego, va incepe un turneu, in curand. Artistul a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza.

Romania, tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni. Atac dur al lui Catalin Ivan: Suferim de coruptie endemica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan continua seria atacurilor extrem de dure la adresa conducerii partidului si a guvernului. Romania este tara cu cei mai bogati politicieni in ciuda faptului ca e cea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3201 seconds )