Libnet.ro
UNICEF

10:30

Textul complet al proiectului de Ordonanta de Urgenta pentru gratierea unor pedepse

România Liberă România Liberă,
Textul complet al proiectului de Ordonanta de Urgenta pentru gratierea unor pedepse

ORDONATA DE URGENTA pentru gratierea unor pedepse . continuă pe România Liberă

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul lui Liviu Dragnea

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul liderului PSD Liviu Dragnea, la autor fiind trecut numele anca. spiridon. Anca Spiridon este director general la Cancelaria presedintelui Camerei Deputatilor.

Ministerul Justitiei a publicat proiectul de OUG pentru gratierea unor pedepse

Condamnatii care au peste 60 de ani vor avea gratiata jumatate din pedeapsa, indiferent de infractiunea comisa ---------- *ACTUALIZARE 17:50 Nicusor Dan anunta ca participa la protestul din Piata Universitatii Liderul Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat ca va participa la protestul anuntat pentru ora 18. 00 in Piata Universitatii. *ACTUALIZARE 17:38 Ministerul Justitiei: Proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal nu erau pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi *ACTUALIZARE 16:35 Presedintele ICCJ, despre proiectele de ordonanta de urgenta: Par cu dedicatie *ACTUALIZARE 15:53 Kovesi: De ce trebuie facute aceste modificari la Codul Penal in mod netransparent, de ce nu s-a comunicat? *ACTUALIZARE 15:42 Mai multe proteste anuntate in Bucuresti si in tara impotriva gratierii *ACTUALIZARE 15:29 Valer Dorneanu, CCR: Nu pot sa anticipez si sa spun daca este suficienta gratierea, daca trebuie si amnistia *ACTUALIZARE 15:18 Procurorul general: Gratierea nu rezolva problema criminalitatii *ACTUALIZARE 15:09 Procurorul general: Daca se face o dezincriminare, vom vedea ca este facuta cu dedicatie * ACTUALIZARE 15:00 PICCJ: Promovarea unor acte de genul gratierii si amnistiei in conditii de netransparenta demonstreza lipsa de vointa si slabiciunea autoritatilor statului in fata criminalitatii * ACTUALIZARE 13:40 Proiect OUG: Se gratiaza integral pedepsele de pana la 5 ani si partial pentru gravide, cei peste 60 de ani si cei bolnavi terminal *ACTUALIZARE 12:32 Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta de Guvern: Romania trebuie sa se mentina ca pilon de stabilitate si predictibilitate in regiune * ACTUALIZARE 11:32 Grindeanu: Am avut discutii cu fiecare minister in parte pentru a termina Legea bugetului pana saptamana viitoare * ACTUALIZARE 11:05 Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern.

Textul complet al proiectului de OUG pentru modificarea si completarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Romania Libera va pune la dispozitie textul proiectului de OUG privind modificarea si completarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat ca a primit spre avizare proiectele de OUG pentru modificarea codurilor si gratierea unor pedepse

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca a primit spre avizare doua proiecte de ordonanta de urgenta, unul vizand modificari aduse Codului penal si Codului de procedura penala si celalalt referitor la gratierea unor pedepse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )