Libnet.ro
UNICEF

08:45

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui. continuă pe B1

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

Reactii in PSD dupa aparitia scrisorii prin care i se cere demisia lui Dragnea. E moderata, nu cere decat demisia sefului partidului

Liderii PSD au reactionat dupa aparitia scrisorii semnate de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea. Unii au ironizat scrisoarea, altii considera ca e buna pentru un inceput de dezbatere.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului.

Liviu Dragnea ironizeaza scrisoarea prin care i se cere demisia: Vor sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului ii solicita demisia din functia de sef al formatiunii si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Gabriela Firea, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea: S-a ajuns aici pentru ca nu se mai putea altfel

Gabriela Firea a facut precizari cu privire la scrisoarea prin care se solicita demisia lui Dragnea. Vreau sa fac urmatoarea precizare. Cele trei persoane care au asumat documentul din care ati citat.

O noua modalitate de promovare pentru firmele romnesti: Turul Virtual Google 360 Inside View, prin care clientii pot vizita virtual sediul unei companii

Turul Virtual Google 360 Inside View este un instrument prin care vrea sa ajute clientii sa aiba un acces tot timpul la sediul unei companii, fie cabinet medical, spatiu de cazare, salon de beauty sau spatiu rezidential si totodata sa ajute aceste firme sa se promoveze in mediul online. Iata cum functioneaza.

Senatul a adoptat proiectul lui Niculae Badalau prin care se instituie Ziua Daruirii, pe 25 septembrie

Plenul Senatului a adoptat luni propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Niculae Badalau prin care se instituie Ziua Daruirii pe 25 septembrie, zi in care ar urma sa se organizeze programe si manifestari culturale, educative, artistice, de voluntariat. Badalau a explicat in expunerea de motive, pe care o deschide cu un citat din Blaise Pascal, ca a darui inseamna a adopta in comportamentul tau prezumtia de solidaritate cu ceilalti oameni. El s-a inspirat de ziua lansata in SUA in 2012, GivingTuesday.

Sapte moduri prin care calatoriile iti schimba viata

Exista situatii in viata care te schimba, te definesc. Calatoria intr-un loc nou, lansarea in mijlocul evenimentelor necunoscute, cu o minte deschisa la ceea ce ar putea sa-ti ofere sunt astfel de situatii, cu siguranta privilegii. Calatoriile te.

Gestul zilnic prin care te expui la multe afectiuni grave. Ce au descoperit medicii

Cand ne facem cu greu timp pentru viata personala, cand suntem stresati de problemele cotidiene si muncim mai mult de opt ore pe zi, ideea de a face sport pare iesita din context. incepem sa mergem cu masona.

Utile:Cele mai nocive alimente pentru ficat;5 moduri prin care sa renunti la un obicei nesanatos;Pregatirea organismului pentru sezonul rece. Tine o cura alcalina timp de o saptamna si nu vei mai raci toata iarna!

Parul vopsit: cum poti mentine culoarea mai mult timp. Te vopsesti des, dar nu reusesti sa pastrezi prea mult timp culoarea obtinuta? Iata care sunt factorii care influenteaza acest proces! Pentru o nuanta vie, sanatatea firului este deosebit de importanta. Un par cu o structura de cheratina sanatoasa. Aveti dureri de cap, migrene? Scapati de ele rapid, cu doua ingrediente banale. Migrenele vin cu dureri ingrozitoare de cap si reusesc cu succes sa strice iremediabil o zi pe care sigur ti-ai fi dorit-o altfel. Nici calmantele cele mai puternice nu au efect. Oamenii incearca diverse trucuri, dar se pare ca uneori sa alungi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )