Libnet.ro
UNICEF

18:15

The Guardian: O ilustrata din viitor: viata dupa carantina in Danemarca

Hotnews Hotnews,
 The Guardian: O ilustrata din viitor: viata dupa carantina in Danemarca

La umbra umbrelelor unei cafenele pensionarii mananca prajituri, copii sorb zgomotos pahare cu suc si studentii ciocnesc sticle cu bere, fumand, razand si discutand suficient de tare pentru a se face auziti peste zumzetul oamenilor care sunt acum. peste tot, scrie The Guardian, preluat de Rador. Pe 18 mai usile cafenelelor, restaurantelor si magazinelor au fost deschise larg in Danemarca si zonele comerciale sunt iar pline de viata. Pana si coaforurile s-au redeschis Ce am invatat noi in timpul carantinei? Cati danezi au de fapt parul blond natural. continuă pe Hotnews

The Guardian: O ilustrata din viitor: viata dupa carantina in Danemarca

La umbra umbrelelor unei cafenele pensionarii mananca prajituri, copii sorb zgomotos pahare cu suc si studentii ciocnesc sticle cu bere, fumand, razand si discutand suficient de tare pentru a se face auziti peste zumzetul oamenilor care sunt acum. peste tot, scrie The Guardian, preluat de Rador. Pe 18 mai usile cafenelelor, restaurantelor si magazinelor au fost deschise larg in Danemarca si zonele comerciale sunt iar pline de viata. Pana si coaforurile s-au redeschis Ce am invatat noi in timpul carantinei? Cati danezi au de fapt parul blond natural.

VIDEO Imagini dramatice in Italia: Un pusti de 12 ani a scapat cu viata, dupa ce a fost urmarit de un urs

Un baiat de 12 ani a trecut prin mari emotii, dupa ce s-a trezit urmarit de un imens urs brun, in timpul unei excursii cu familia in zona montana Trentino, din nordul Italiei, transmite BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )