Libnet.ro
UNICEF

13:00

The Guardian: O singura mostenire, o singura poveste: nu aceasta e Europa pe care o stim noi

Hotnews Hotnews,
 The Guardian: O singura mostenire, o singura poveste: nu aceasta e Europa pe care o stim noi

Trecutul continentului nostru este compus din multe povesti diverse. Doar prin examinarea si acceptarea acestui fapt ne vom putea noi asigura viitorul. Text semnat de peste 100 de istorici din intreaga Europa, potrivit Rador care citeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

The Guardian: Marea Britanie va avea un al doilea referendum cu ocazia alegerilor UE din 23 mai

Peste numai cinci saptamani, Marea Britanie va avea un referendum pe tema Brexitului. Va fi sub forma alegerilor pentru Parlamentul European, dar, in realitate, el va fi un pre-referendum sau, daca va plac neologismele urate, un preferendum. Asadar, acum obiectivul este simplu: sa inmultim la maximum numarul voturilor pentru partidele care sprijina un referndum de confirmare pe tema Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

The Guardian: Marea Britanie va avea un al doilea referendum cu ocazia alegerilor europene din mai

Peste numai cinci saptamani, Marea Britanie va avea un referendum pe tema Brexitului. Va fi sub forma alegerilor pentru Parlamentul European, dar, in realitate, el va fi un pre-referendum. Asadar, acum obiectivul este simplu: sa inmultim la maximum numarul voturilor pentru partidele care sprijina un referndum de confirmare pe tema Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )