Libnet.ro
UNICEF

14:30

The Guardian: Uitati de Brexit, razboiul din Ucraina e cel mai mare pericol la adresa Europei

Hotnews Hotnews,
 The Guardian: Uitati de Brexit, razboiul din Ucraina e cel mai mare pericol la adresa Europei

In timp ce parlamentul se piaptana, Europa arde sau, in cel mai bun caz, mai izbucneste cate o limba de foc din jar. Istoria ar putea compara tratarea Rusiei in anii '90, infrante si in recesiune, cu cea a Germaniei dupa 1918, potrivit The Guardian, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Fostul sef de campanie al lui Trump, Paul Manafort, ar fi avut o serie de ntlniri secrete cu Assange (The Guardian)

Paul Manafort, fost director de campanie al lui Donald Trump, ar fi avut o serie de intalniri secrete cu fondatorul WikiLeaks Julian Assange la ambasada Ecuatorului din Londra in 2013, 2015 si primavara lui 2016, cu cateva luni inainte de prezidentialele americane, scrie cotidianul The Guardian, preluat de AFP.

The Guardian: Paul Manafort, fostul manager de campanie al lui Trump, a participat la discutii secrete cu Julian Assange

Fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a participat la discutii secrete cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, in ambasada Ecuadorului din Londra, scrie The Guardian.

Problema autocefaliei Bisericii Ortodoxe din Ucraina - Patriarhul Bartolomeu spera ca Biserica Ortodoxa Romna se va implica n pastrarea unitatii bisericesti si a dreptatii

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu al Constantinopolului, aflat la Bucuresti pentru sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, si-a exprimat speranta ca Biserica Ortodoxa Romana se va implica in pastrarea unitatii bisericesti si a dreptatii, in problema autocefaliei Bisericii Ortodoxe din Ucraina. Patriarhia de la Constantinopol a recunoscut, luna trecuta, o Biserica Ortodoxa independenta in Ucraina, decizie care a starnit furia Bisericii ruse.

De ce conflictul din Ucraina e mai important decat subiectul cu Dragnea sau Catedrala Neamului

Conflictul din Ucraina care a escaladat din nou dupa ce Rusia a capturat trei nave ucrainene langa Marea Neagra, este mai important pentru Europa decat iti zic politicienii la televizor. Actiunile agresive ale Rusiei post-Razboi Rece au aratat mereu ca Europa e neputincioasa. Romania nu este direct implicata in acest conflict, care este strict unul [] .

Times: Coliziunea din Ucraina - ambii lideri au de cstigat de pe urma aventurii militare a Rusiei

Atacul Rusiei asupra navelor militare ucrainene din Marea Neagra marcheaza prima etalare de agresiune fatisa a Kremlinului, de la lansarea campaniei asa-numitului razboi hibrid impotriva Ucrainei, de catre presedintele Putin, cu peste patru ani in urma. Pentru Moscova consecintele vor implica probabil noi sanctiuni occidentale. Dar tensiunile le-ar putea aduce beneficii atat dlui Putin, cat si presedintelui Porosenko al Ucrainei, potrivit The Times, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )