Libnet.ro
UNICEF

19:30

The Lancet, despre utilizarea mastilor de fata in timpul pandemiei COVID-19

România Liberă România Liberă,
The Lancet, despre utilizarea mastilor de fata in timpul pandemiei COVID-19

Prestigioasa revista medicala, The Lancet, a publicat un amplu articol in care analizeaza importanta. continuă pe România Liberă

Poti folosi aerul conditionat in timpul pandemiei? Raspunsul OMS

Poti folosi aerul conditionat in timpul pandemiei? Un sistem bine intretinut de ventilatie si aer conditionat poate reduce raspandirea COVID-19 in spatiile inchise, datorita aportului mare de aer din exterior. Trebuie sa evitati, insa, folosirea modurilor de recirculare a aerului, arata Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

Editie speciala 360 de grade: Despre persoanele care, in timpul vietii, au experimentat legatura cu lumea de dincolo (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre persoanele care, in timpul vietii, au experimentat legatura cu lumea de dincolo, alaturi de invitatii ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )