Libnet.ro
UNICEF

14:30

The New York Times a ajuns la peste 60% din venituri din abonamente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The New York Times a ajuns la peste 60% din venituri din abonamente

In vremuri dificile pentru jurnalismul de calitate, The New York Times continua sa inregistreze cresteri semnificative ale numarului de abonati. Publicatia a anuntat ca al patrulea trimestrul al anului 2017 i-a adus 157. 000 de abonati, insemnand. continuă pe Wall-Street Ro

Jurnalist New York Times: Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Sarapova

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicai Niculescu din meciul castigat in fata Mariei Sarapova, la Doha. Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Maria Sarapova in turul I la Doha, a scris Rothenberg, pe Twitter.

Cum s-au imbracat bloggerii la New York Fashion Week 2018

Si anul acesta atentia fotografilor de la New York Fashion Week s-a indreptat catre tinutele vestimentare cu care si-au facut aparitia bloggeri si fashionistele sosite din intreaga lume. Iata cateva outfituri superbe.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

Bursa de la New York s-a prabusit din nou, bursele din Asia deschid in scadere. Ce spun analistii

Bursa din New York s-a prabusit dramatic, joi, pentru a doua oara in ultima saptamana. Indicele de reper al bursei, Dow Jones, a incheiat sedinta de tranzactionare cu o pierdere de 4,15 la suta. Si indicii.

Oameni de cultura din Franta le cer oficialitatilor sa interzica instalarea unui monument construit in memoria victimelor atacurilor teroriste din Paris

Mai multi artisti si personalitati culturale din Franta au solicitat public ca oficialitatile din Paris sa abandoneze planul de a instala in oras un monument construit de artistul american Jeff Koons in memoria victimelor atacurilor teroriste din Paris, informeaza The New York Times.

Pro TV estimeaza ca, in 2017, a atras aproape 60% din publicitatea TV

Compania Pro TV a avut, in 2017, incasari din publicitate in valoare de 143,7 milioane de dolari, in crestere de la 128 de milioane in 2016, potrivit raportului anual depus joi de compania-mama, Central European Media Enterprises. Conform estimarilor acesteia, piata romaneasca de publicitate TV s-a ridicat, anul trecut, la 245 milioane de dolari, ceea ce inseamna ca Pro TV, prin toate posturile sale, a atras 58% din totalul banilor de reclama televizata.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )