Libnet.ro
UNICEF

01:05

The New York Times ii transmite lui Trump sa nu mai numeasca jurnalistii dusmanii poporului

Adevărul Adevărul,
The New York Times ii transmite lui Trump sa nu mai numeasca jurnalistii dusmanii poporului

Editorul New York Times, AG Sulzberger, a facut apel la Donald Trump sa nu mai numeasca jurnalistii dusmanii poporului pentru ca acest lucru ar putea duce la violenta, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Tweet-urile lui Trump, examinate din perspectiva unei eventuale obstructionari a justitiei in cadrul anchetei ruse

Procurorul special Robert Mueller, insarcinat sa stabileasca daca a avut loc o complicitate intre Rusia si echipa de campanie a lui Donald Trump in alegerile prezidentiale americane din 2016 studiaza tweet-urile sefului statului american in cadrul anchetei, dezvaluie The New York Times NYT), relateaza AFP.

Dacia de New York: ce cauta masina romanilor in America

Dacia 1300 e un simbol pentru Romania. A ajuns insa asa ceva si peste ocean, chiar in Statele Unite ale Americii. Un roman foloseste pe strazile din New York masina produsa la noi. Eduard Palaghita are doua masini Dacia si inca doua Renault 12, masina francezilor de la care s-au inspirat romanii pentru masina autohtona.

Facebook, n cadere libera la deschiderea Bursei din New York

Afectata puternic de rezultate si de previziuni dezamagitoare, actiunile retelei sociale Facebook si-au continuat joi caderea libera pe Bursa din New York, scrie AFP.

Inimi cicatrizate, in regia lui Radu Jude, elogiat de revista americana The New Yorker: Este o piesa de rezistenta

Filmul Inimi cicatrizate, regizat de Radu Jude, a fost laudat intr-un articol din revista americana The New Yorker, pentru felul in care se raporteaza la istorie, Jude reusind, in opinia criticului de film Richard Brody, sa reconstruiasca viata unui moment, atat mental cat si fizic.

INCREDIBIL: El este romanul care circula cu Dacia 1300 prin New York! (FOTO)

In vreme ce tinerii romani viseaza la masini americane, newyorkezul Eduard Palaghita nu-si putea dori mai mult decat o Dacia cu care sa rupa gura targului in Manhattan. Incredibil, dar a reusit!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )