Libnet.ro
UNICEF

08:15

The Times: Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi publicat marti

Adevărul Adevărul,
The Times: Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi publicat marti

Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi publicat marti, dupa ce cu o zi inainte va fi analizat de Guvernul britanic, a anuntat joi editorul politic adjunct al publicatiei The Times. continuă pe Adevărul

Printul Charles, schimbari majore dupa urcarea pe tronul Marii Britanii: Nu este acelasi lucru a fi print de Wales cu a fi suveran

Printul Charles se arata pregatit pentru preluarea tronului Marii Britanii. Charles a declarat pentru BBC ca va respecta neutralitatea impusa de acest statut, renuntand la campaniile sale publice. Nu este.

Tudorel Toader, intalnire cu ambasadorul Marii Britanii. Ce au discutat cei doi oficiali

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, intrevederea avand loc in contextul preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in pe.

Tudorel Toader s-a intalnit cu ambasadorul Marii Britanii: Despre ce au discutat cei doi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o intalnire, joi, cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble. Cei doi au discutat despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, la.

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi votata de Parlamentul European martea viitoare, 13 noiembrie

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi supusa votului in plenul Parlamentului European martea viitoare pe 13 noiembrie, au decis in urma cu putin timp liderii Legislativului european reuniti la Bruxelles in sedinta Conferintei presedintilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )