Libnet.ro
UNICEF

08:15

The Washington Post: Ungaria lui Viktor Orban, tot mai departe de UE si NATO si mai aproape de Rusia lui Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
The Washington Post: Ungaria lui Viktor Orban, tot mai departe de UE si NATO si mai aproape de Rusia lui Vladimir Putin

De la realegerea premierului Viktor Orban, comportamentul lui a pus la indoiala nu doar atasamentul sau fata de democratie, ci si increderea elementara pe care ar trebui s-o inspire un aliat al SUA si un membru al lumii occidentale democratice. Ungaria se comporta din ce in ce mai mult ca un stat delincvent, scrie The Washington Post. continuă pe Adevărul

Manfred Weber, candidatul PPE la sefia Comisiei Europene: Viktor Orban este un partener dificil

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European la sefia Comisiei Europene in anul 2019, a spus despre Viktor Orban, premierul Ungariei, ca este un partener dificil, in conditiile in care presa austriaca.

Viktor Orban renunta la autocratia de catifea si trece la represalii. Un membru al opozitiei, batut in sediul televiziunii publice maghiare

Sase bodyguarzi ai televiziunii publice din Ungaria l-au pus la podea pe parlamentarul Laszlo Varju, din opozitie, i-au sucit mainile si picioarele si s-au urcat pe el cu genunchii pentru a-l imobiliza.

Cum a dat Viktor Orban o lovitura de imagine in Brazilia?

Guvernul brazilian a facut o gafa pe contul sau de twitter, confundandu-l pe Vikor Orban cu secretarul de stat american Mark Pompeo intr-o fotografie de la ceremonia de investire a noului presedinte al Braziliei, Jair Bolsonaro. Eroarea i-a adus un plus de imagine premierului Ungariei cu mult peste estimarile echipei sale de propaganda. in timp ce din partea Romaniei nu a participat niciun oficial de rang inalt la ceremonia din Brazilia!.

Cum a dat Viktor Orban o lovitura de imagine in Brazilia. Ce mai conteaza interesele Romaniei pe plan international?

Guvernul brazilian a facut o gafa pe contul sau de twitter, confundandu-l pe Vikor Orban cu secretarul de stat american Mark Pompeo intr-o fotografie de la ceremonia de investire a noului presedinte al Braziliei, Jair Bolsonaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )