Libnet.ro
UNICEF

13:30

Theodor Paleologu, la Adevarul Live: Ce sanse are un independent sa ajunga parlamentar intr-o lupta cu PSD si PNL

Adevărul Adevărul,
Theodor Paleologu, la Adevarul Live: Ce sanse are un independent sa ajunga parlamentar intr-o lupta cu PSD si PNL

Deputatul Theodor Paleologu, candidat independent pentru un loc in Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, despre campania pentru alegerile parlamentare, sustinatorii sai si lupta cu partide ca PNL, PSD si USR. continuă pe Adevărul

Ora 15.00, Adevarul Live. Nicusor Dan: Cum va arata Romania cu USR la guvernare

Presedintele USR Nicusr Dan este invitat, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre proiectele partidului daca va ajunge la guvernare, despre sustinerea lui Dacian Ciolos, dar si despre o posibila alianta cu PNL.

Vicepremierul Vasile Dincu, la Adevarul Live: Nu exclud sa fac parte dintr-un viitor Guvern

Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a explicat, la Adevarul Live, de ce unele judete din Romania sunt foarte dezvoltate, iar altele mai putin. Discutia vine in contextul in care premierul Dacian Ciolos s-a intrebat de ce oare Teleorman, judet condus de Liviu Dragnea timp de 12 ani, este campionul ajutoarelor sociale, iar presedintele PSD i-a raspuns ca investitiile straine nu trec Carpatii.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce ar alege Alina Gorghiu: PNL la putere alaturi de PSD sau mai bine patru ani de opozitie

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile de guvernare ale liberalilor, relatia PNL cu PSD, dar si cele mai importante obiective pentru urmatorii patru ani.

Adevarul Live. Liviu Dragnea: Ciolos minte cu nerusinare. Nici macar la cifra de afaceri Teleorman nu este pe ultimul loc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile de guvernare ale social-democratilor, viitorul sef al Guvernului, dar si despre fortele politice pe care se va sprijini pentru a forma o majoritate parlamentara stabila.

Adevarul Live: Cum ar arata Romania cu Dacian Ciolos aflat inca patru ani la guvernare

Premierul Dacian Ciolos vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre cum ar arata Romania in urmatorii patru ani daca el ar ramane la Palatul Victoria, colaborarea cu PNL si USR, dar si despre cum isi va apara proiectele de criticile venite din partea PSD si ALDE.

Ce iubesc romanii? Raspunsul, intr-un amplu proiect fotografic, la Adevarul LIVE

Proiectul Iubesc este unul dintre cele mai importante proiecte de fotografie din Romania. A inceput ca o joaca in studioul Martei Popescu, in urma cu patru ani. Ea le-a cerut prietenilor sai sa scrie pe o foaie ce iubesc, apoi i-a fotografiat. Dupa ce imaginile au ajuns pe Facebook tot mai multi oameni au fost interesati de aceasta idee.

Sorin Cimpeanu (ALDE), atac la Mircea Dumitru: Este revoltator sa te ocupi de lucruri care vizeaza 20-30 de persoane si sa nu te ocupi de lucruri esentiale

Sorin Cimpeanu, fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta, a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura sa la parlamentare pe lista ALDE Bucuresti. Ce s-a facut bine, unde s-a gresit si ce mai trebuie schimbat in sistemul de educatie?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )