Libnet.ro
UNICEF

10:30

Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Hotnews Hotnews,
 Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prin care ii cere o amanare a retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 30 iunie, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a solicitat presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, amanarea Brexitului pana pe 30 iunie, informeaza Reuters. Marea Britanie propune ca aceasta perioada sa se.

Theresa May cere o noua amanare scurta a Brexitului

Premierul britanic Theresa May a cerut o noua amanare scurta a Brexitului, in declaratii in fata reporterilor dupa o sedinta maraton a guvernului, scrie The Guardian.

Theresa May propune o amanare a Brexitului pana la 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a cerut o amanare a Brexitului pana la 30 iunie, intr-o scrisoare trimisa vineri presedintelui Consiliului European Donald Tusk, relateaza AFP si Reuters.

Theresa May cere Uniunii Europene o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a cerut Uniunii Europene, printr-o scrisoare, inca o amanare a iesirii Marii Britanii din blocul comunitar, de data aceasta la 30 iunie, informeaza BBC.

Theresa May ii cere Uniunii Europene o amanare a Brexitului pana pe 30 iunie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a cerut Uniunii Europene, printr-o scrisoare, inca o amanare a iesirii Marii Britanii din blocul comunitar, de data aceasta la 30 iunie, informeaza BBC.

Saga Brexit fara sfarsit: Premierul Theresa May va cere o noua amanare a Brexitului

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a spus marti ca este nevoie de o noua extindere a Articolului 50 si vrea o noua runda de negocieri cu liderii opozitiei pentru a iesi din impasul intern si pentru trasa o serie de argumente pentru care vor cere amanarea Brexitului.

Theresa May vrea amanarea Brexitului pana la 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a transmis vineri o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, in care solicita o amanare a Brexitului pana la 30 iunie pentru a permite parlamentului de la Lo.

BREXIT: Camera Comunelor obliga Guvernul sa ceara amanarea Brexit pentru a evita iesirea din UE fara acord/ Decizie la un vot diferenta: 313 pentru-312 impotriva

Camera Comunelor a aprobat, in cursul noptii de miercuri spre joi, o motiune prin care obliga Guvernul Theresa May sa ceara amanarea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru a evita producerea Brexit fara niciun acord. Proiectul de lege a fost adoptat la limita cu 313 de voturi pentru si 312 voturi impotriva. Motiunea va trebui validata joi de catre Camera Lorzilor, camera superioara a Parlamentului, potrivit AFP si CNN.

UPDATE // Theresa May intentioneaza sa ceara Uniunii Europene o noua AMANARE a Brexitului

Update 22:00 - Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat, marti, ca va cere Uniunii Europene o prelungire a perioadei de negociere a Brexitului dupa data de 12 aprilie, anunta Reuters. in acest fel,.

Theresa May: E nevoie de o noua amanare a Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat marti seara ca este nevoie de o noua amanare a Brexit. Retragerea din UE cu un acord este cea mai buna solutie, astfel ca vom avea nevoie de o noua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )