Libnet.ro
UNICEF

09:30

Theresa May hotarata sa puna in executare Brexitul la 29 martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May hotarata sa puna in executare Brexitul la 29 martie

Premierul brtanic Theresa May si-a reafirmat hotararea de a pune in executare Brexitul la timp - cu un acord de divort revizuit, in timp ce incertitudinea persistenta a contribuit la decizia gigantului auto Nissan sa renunta la o investitie in Anglia, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May hotarata sa puna in executare Brexitul la 29 martie

Premierul brtanic Theresa May si-a reafirmat hotararea de a pune in executare Brexitul la timp - cu un acord de divort revizuit, in timp ce incertitudinea persistenta a contribuit la decizia gigantului auto Nissan sa renunta la o investitie in Anglia, relateaza AFP.

Premierul britanic nu le da nicio sansa celor anti-Brexit! May: Sunt hotarata sa iesim la 29 martie din UE

Theresa May, premierul din Marea Britanie, este hotarata sa puna in aplicare Brexitul la 29 martie 2019, data prevazuta pentru producerea efectiva a retragerii din Uniunea Europeana, informeaza AFP.

Brexit: Theresa May se declara hotarata sa puna in aplicare acordul de separare la data prevazuta

Premierul britanic Theresa May este in continuare hotarata sa puna in aplicare Brexit-ul la data prevazuta, 29 martie, si sa obtina concesii din partea Bruxellesului asupra acordului de separare, in pofida refuzului categoric al UE de a-l.

Gafa umana sau campanie pro-Brexit? BBC a sugerat ca Theresa May va zbura spre Bruxelles intr-un BOMBARDIER britanic (VIDEO)

BBC, postul de televiziune britanic, a sugerat ca premierul Theresa May ar fi zburat catre Bruxelles intr-un bombardier britanic de genul celor din Cel De-al Doilea Razboi Mondial, noteaza The Guardian. Publicatia.

Donald Tusk catre Theresa May: Voi decideti cum iesiti din impasul Brexitului

In cursul unei convorbiri telefonice purtate inaintea cererii de renegociere, care a durat 45 de minute si care, potrivit unor surse, a fost deschisa si sincera, Donald Tusk i-a spus Theresei May ca are sarcina de a gasi o solutie ca sa iasa din impasul Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )