Libnet.ro
UNICEF

20:00

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi dupa 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemul liberei circulatii in UE

Hotnews Hotnews,
Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi dupa 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemul liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi dupa 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemului liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru anumite limitari ale liberei circulatii in cadrul UE astfel incat sa fie evitate abuzurile, informeaza Mediafax.

Theresa May: Marea Britanie nu va prelungi restrictiile impuse romanilor si bulgarilor, dar are in vedere anumite limitari in cadrul sistemul liberei circulatii in UE

Marea Britanie nu va extinde dupa 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, a declarat ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Mediafax.

Ministrul britanic de Interne: Marea Britanie nu poate extinde restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, explica ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE, informeaza Antena3. ro.

Marea Britanie nu va prelungi restrictiile pe piata muncii impuse romanilor

Ministrul de Interne britanic, Theresa May, a declarat ca nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, dar a precizat ca Marea Britanie se consult cu alte tari.

Marea Britanie nu va prelungi restrictiile impuse romanilor, dar va limita abuzurile in sistemul UE

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, explica ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor in sistemul liberei circulatii in cadrul UE.

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Marea Britanie nu poate extinde dupa anul 2013 restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor, explica ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizand insa ca Londra se consulta cu alte.

Cea mai buna veste pentru romani vine din Marea Britanie.

Romanii si bulgarii vor primi drept nerestrictionat de a locui si lucra in Marea Britanie incepand din decembrie 2013, dupa expirarea obstacolelor temporare impuse in 2005 pentru protejarea pietei muncii din Regat, a confirmat ministrul britanic de interne Theresa May, potrivit BBC News, potrivit realitatea. net. Partidul Laburist a spus ca va sustine orice decizie de extindere a interdictiei. Theresa May a declarat insa pentru BBC ca acest lucru nu mai este posibil sub legislatia UE, .

The Sun: Un val de imigranti romani si bulgari ameninta Marea Britanie

Un val de imigranti romani si bulgari ameninta Marea Britanie, exercitand presiuni asupra pietei locurilor de munca, avertizeaza ziarul The Sun in editia online de duminica.

The Sun: Un val de imigranti romani si bulgari ameninta Marea Britanie

Un val de imigranti romani si bulgari ameninta Marea Britanie, exercitand presiuni asupra pietei locurilor de munca, scrie ziarul The Sun in editia online de duminica. Conform legislatiei.

Un muzeu virtual expune toate tablourile din Marea Britanie

Peste 200. 000 de panze pictate de 45. 000 de artisti, adica toate tablourile din Marea Britanie din domeniul public, vor fi grupate pe acelasi site si vor putea fi vazute cu un simplu click. Aceasta este, cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )