Libnet.ro
UNICEF

11:15

Theresa May: Am nevoie de un mandat la fel de mare precum al lui Macron pentru a negocia Brexitul

Antena3 Antena3,
Theresa May: Am nevoie de un mandat la fel de mare precum al lui Macron pentru a negocia Brexitul

Theresa May, premierul Marii Britanii, a adresat un mesaj alegatorilor britanci. Ea doreste un mandat electoral la fel de mare precum al lui Emmanuel Macron, pentru a putea negocia cu usurinta un acord de Brexit cu. continuă pe Antena3

Vom reduce imigratia la zeci de mii de persoane, spune Theresa May. Ultimele date arata ca in 12 luni au intrat in Regat 173.000 de imigranti

Theresa May a spus luni ca Partidul Conservator se va tine de promisiunea privind reducerea imigratiei nete in Marea Britanie la zeci de mii de persoane pe an daca va castiga alegerile luna viitoare.

Theresa May a discutat despre Brexit cu Emmanuel Macron

Premierul britanic Theresa May a discutat duminica despre Brexit cu Emmanuel Macron, dupa victoria acestuia in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta. in aceasta seara duminic?.

Theresa May a discutat cu presedintele-ales francez Emmanuel Macron despre Brexit

Premierul britanic Theresa May a dscutat despre Brexit cu presedintele-ales Emmanuel Macron, in urma victoriei sale in alegeri, a anuntat biroul ei de pe Downing Street, relateaza AFP.

Theresa May, la primul hop inainte de anticipate. Conservatorii obtin victorii importante in alegerile locale

Conservatorii premierului britanic Theresa May au obtinut victorii importante in scrutine locale desfasurate cu o luna inainte de alegerile generale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )