Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May se opune in continuare organizarii unui nou referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May se opune in continuare organizarii unui nou referendum

Guvernul britanic a informat ca premierul Theresa May se opune in continuare organizarii unui nou referendum ca parte a unui acord al Brexitului, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May se opune in continuare organizarii unui nou referendum

Guvernul britanic a informat ca premierul Theresa May se opune in continuare organizarii unui nou referendum ca parte a unui acord al Brexitului, relateaza The Guardian.

Lupta pentru inlocuirea premierului Theresa May complica negocierile privind Brexit-ul

Lupta din interiorul Partidului Conservator pentru inlocuirea prim-ministrului Theresa May complica negocierile privind Brexit cu Partidul Laburist si posibilitatea gasirii unui compromis, a declarat parlamentarul laburist John McDonnell, scrie Reuters, citata de Mediafax.

MAREA BRITANIE: Ministrul Robert Buckland sustine ca Theresa May a stabilit deja cand va demisiona

Premierul britanic, Theresa May, nu trebuie sa informeze cu privire la data la care va parasi guvernul, considera ministrul Penitenciarelor, Robert Buckland, care a adaugat ca May a anuntat deja ca isi va parasi postul dupa prima faza a Brexitului.

Theresa May, presata de propriul partid sa-si stabileasca o data cat mai exacta pentru demisie

Prim-ministrul britanic, Theresa May, ar putea sa stabileasca o data pentru demisia eiin urmatoarele zile, a precizat un oficial britanic, citat de BBC. Theresay May are intentiona sa demisioneze dupa.

VIDEO Dupa dans, Theresa May joaca fotbal intr-o saptamana speciala pentru englezi

Intr-o saptamana istorica pentru fotbalul englez si cel european, premierul britanic Theresa May a tinut la randul ei sa-si arate calitatile la cel mai popular sport din lume. Unii internauti nu s-au lasat convinsi.

Britanicii spera la un nou referendum: concluziile ultimului sondaj despre Brexit

Brexit ar fi trebuit sa se incheie de mult timp, dar dupa multiple amanari, majoritatea englezilor spera ca nu va mai avea loc niciodata. intregul efort al Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana in conditii civilizate, cu un acord bine pus la punct, s-a transformat de aproximativ un an intr-un haos total. Chiar si [] .

Brexit: 61% dintre britanici ar sprijini ramanerea in UE, in cazul unui al doilea referendum

In timp ce haosul privind Brexitul continua, un nou sondaj de opinie, realizat online de compania YouGov, in perioada 23-24 aprilie, in Marea Britanie, arata ca 61% dintre cei care ar vota intr-un nou referendum ar vota pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza The New European. co. uk, citand compania de brokeraj Kis Finance, care a comandat studiul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )