Libnet.ro
UNICEF

07:30

Theresa May, PRIMUL LIDER european care va merge in vizita la Donald Trump

B1 B1,
Theresa May, PRIMUL LIDER european care va merge in vizita la Donald Trump

Premierul Marii Britanii va fi primul lider din Europa care se va intalni cu presedintele Donald Trump de cand acesta a preluat conducerea Americii, potrivit Sky News. intalnirea dintre. continuă pe B1

Theresa May, primul lider strain care se va intalni cu Donald Trump

Presedintele american Donald Trumo se va intalni saptamana viitoare cu premierul britanic Theresa May, a declarat sambata purtatorul de cuvant al Casei Albe Sean Spicer, citat de Reuters. De asemenea, Trump are in vedere si o intalnire cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie.

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News, precizand ca vizita ar putea avea loc joi.

Theresa May, sefa Guvernului britanic, primul lider strain ce va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, o va primi vineri la Casa Alba pe sefa Guvernului de la Londra, Theresa May .

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News.

Theresa May va propune infiintarea de scoli de matematici speciale in fiecare oras. Invatamantul tehnic, parte a strategiei post- Brexit

Premeirul britanic Theresa May va anunta luni un plan ce vizeaza infiintarea de scoli de matematici speciale in fiecare oras din Marea Britanie, pentru a se asigura ca tara se afla la inaltime in lume dupa Brexit, relateaza The Telegraph.

Guvernul britanic, acuzat ca a acoperit esecul inregistrat la un test din programul de descurajare nucleara Trident. O racheta lansata in directia tarmului african s-ar fi indreptat spre SUA. Theresa May refuza sa raspunda

Guvernul britanic ar fi acoperit esecul inregistrat de o racheta Trident, ce poate transporta incarcatura nucleara, scrie duminica Sunday Times, potrivit The Guardian. Potrivit sursei citate, in timpul testului efectuat in largul Floridei, racheta s-a indreptat spre continentul american. Intrebata de mai multe ori daca este la urent cu esecul Trident, Theresa May a refuzat sa raspunda.

Premierul Theresa May minimalizeaza efectele deprecierii lirei sterline

Premierul Theresa May, prezenta la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), a minimalizat recenta depreciere a lirei sterline, declarand ca de la votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana economia inregistreaza o crestere solida, transmit Bloomberg, Reuters si BBC.

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

Marea Britanie se afla intr-un plic proces de schimbare post-Brexit, a declarat premierul Theresa May. Statul insular trebuie sa-si contureze noul rol pe scena internationala si sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )