Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May, profund ingrijorata de introducerea de catre SUA a tarifelor pentru aluminiu si otel

Hotnews Hotnews,
 Theresa May, profund ingrijorata de introducerea de catre SUA a tarifelor pentru aluminiu si otel

Premierul Marii Britanii, Theresa May, i-a transmis, intr-o convorbire telefonica, presedintelui SUA, Donald Trump, ca decizia acestuia de a introduce tarife pentru importurile de aluminiu si otel o ingrijoreaza profund, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Brexit: Viziunea premierului britanic Theresa May, criticata la Bruxelles

Autoritatile de la Bruxelles a catalogat discursul prim-ministrului britanic Theresa May privind viitoarea relatie a Regatului Unit cu UE ca fiind unul vag si care nu poate fi pus in aplicare, scrie The Guardian.

Theresa May doreste un acord de liber schimb cat mai amplu posibil

Premierul britanic Theresa May a admis astazi ca tara sa nu va obtine tot ce doreste in negocierile privind iesirea din Uniunea Europeana, pledand pentru un acord de liber-schimb cat mai amplu posibil, informeaza AFP.

Theresa May, al treilea discurs despre Brexit: Premierul vrea un acord de liber schimb cat mai amplu posibil si recunoaste ca vor exista consecinte economice

Premierul britanic Theresa May a admis vineri ca tara sa nu va obtine tot ce doreste in negocierile privind iesirea din Uniunea Europeana, pledand pentru un acord de liber-schimb cat mai amplu posibil, scrie AFP.

Theresa May vrea un parteneriat cat mai larg cu Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a declarat vineri ca doreste un parteneriat cat mai larg si cat mai aprofundat prosibil cu Uniunea Europeana dupa Brexit, care sa acopere mai multe domenii decat orice alt acord comercial, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )