Libnet.ro
UNICEF

01:05

THERESA MAY: Respingerea acordului Brexit face Marea Britanie teritoriu necunoscut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THERESA MAY: Respingerea acordului Brexit face Marea Britanie teritoriu necunoscut

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca Marea Britanie se va afla in teritoriu necunoscut daca Parlamentul va respinge in aceasta luna acordul cu Uniunea Europeana pentru Brexit, in timp ce exista putine indicii ca a atras sprijinul parlamentarilor sceptici. continuă pe Ziarul Bursa

Este oficial: Soarta acordului privind Brexit va fi decisa pe 15 ianuarie! Premierul Theresa May, in fata celui mai important test de la investitura

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va cere votul Parlamentului din arhipelag pentru acordul privind Brexit marti, 15 ianuarie 2019, potrivit BBC preluat de Reuters. Initial votul trebuia sa aiba loc in.

THERESA MAY: Teritoriu necunoscut pentru Marea Britanie daca se va respinge acordul pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca Marea Britanie se va afla in teritoriu necunoscut daca Parlamentul va respinge in aceasta luna acordul cu Uniunea Europeana pentru Brexit, in timp ce exista putine indicii ca a atras sprijinul parlamentarilor sceptici.

Probleme mari pentru Theresa May: Majoritatea membrilor propriului partid se opun acordului privind Brexit

Majoritatea membrilor Partidului Conservator se opun acordului incheiat de Theresa May cu Bruxellesul privind Brexitul si prefera ca Regatul Unit sa se retraga fara un acord, se arata intr-un sondaj prezentat de.

Parlamentul britanic va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Premierul britanic Theresa May va supune acordul Brexit votului din Parlament pe 15 ianuarie , relateaza BBC citand surse guvernamentale.

Test in Marea Britanie pentru cazul unui Brexit fara acord

Marea Britanie va efectua, luni, un test cu 150 de camioane pentru a evalua posibilitatea de a face fata cozilor lungi de camioane din Dover, in cazul lui Brexit fara acord la sfarsitul lunii martie, informeaza Reuters.

Doar 18% dintre britanici sustin planul premierului Theresa May privind Brexitul sondaj

Doar 18% dintre votantii britanici considera ca premierul Theresa May a negociat un acord bun privind Brexitul, conform unui sondaj ORB publicat luni, scrie Reuters.

Sondaj: Doar 18% dintre britanici sustin planul premierului Theresa May privind Brexitul

Doar 18% dintre votantii britanici considera ca premierul Theresa May a negociat un acord bun privind Brexitul, conform unui sondaj ORB publicat luni, scrie Reuters.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari sunt mutate din Marea Britanie.

UE ramane ferma pe pozitii: Nu vom renegocia acordul cu Marea Britanie!

Uniunea Europeana ramane ferma in negocierile cu Marea Britanie, motiv pentru care Comisia a anuntat ca liderii blocului comunitar nu vor renegocia acordul cu Londra privind Brexitul, convenit in luna decembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )