Libnet.ro
UNICEF

08:45

Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a declarat ca presedintele american Donald Trump a indemnat-o anterior sa dea in judecata Uniunea Europeana ca parte a strategiei privind Brexit-ul, dezvaluind un sfat despre care. continuă pe Antena3

Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat duminica pentru BBC ca presedintele american Donald Trump i-a spus ca ar trebui sa dea in judecata Uniunea Europeana in loc sa negocieze.

La o zi dupa ce a atacat-o deschis pe Theresa May, Trump lauda relatiile foarte solide dintre Washington si Londra

Donald Trump a laudat vineri soliditatea relatiilor dintre Washington si Londra, a doua zi dupa un atac deschis la adresa premierului britanic Theresa May, care a provocat stupoare in Marea Britanie, scrie AFP.

Trump mi-a spus sa dau in judecata UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat ieri pentru BBC ca presedintele american Donald Trump i-a spus ca ar trebui sa dea in judecata Uniunea Europeana in loc sa negocieze. Presedintele american a declarat la conferinta comuna de presa sustina vineri la Londra ca i-a facut o sugestie Theresei May, pe care ea a gasit-o prea brutala, relateaza News. ro.

May: Trump m-a sfatuit sa dau n judecata UE ca strategie pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a spus, duminica, ca presedintele SUA, Donald Trump, o sfatuise anterior sa dea in judecata Uniunea Europeana ca parte a strategiei pentru Brexit, relateaza Reuters. Recomandarea ar fi fost facuta saptamana trecuta.

Dineu cu prieteni dragi: Trump spune ca Theresa May trebuie sa-si schimbe planul Brexit daca vrea un acord comercial cu SUA

Presedintele american Donald Trump a spus ca un acord comercial de liber schimb cu Marea Britanie ar putea fi imposibil, date fiind propunerile post-Brexit ale premierului britanic Theresa May, privind legaturile economice cu Uniunea Europeana.

Donald Trump isi schimba tonul la adresa premierului britanic Theresa May

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a schimbat tonul la adresa sefei Executivului de la Londra, Theresa May, pe care o criticase intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun ca urmare a planurilor sale privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

Theresa May: Marea Britanie si Statele Unite vor aprofunda cooperarea bilaterala

Marea Britanie si Statelor Unite vor incerca sa aprofundeze cooperarea dupa Brexit, afirma premierul britanic, Theresa May, dupa intalnirea pe care a avut-o la Londra cu presedintele american, Donald Trump, potrivit Mediafax.

Donald Trump in vizita la Londra. Gestul neasteptat pe care l-au facut Theresa May si presedintele american

Donald Trump si Melania Trump au fost primiti, joi seara, la o receptie oficiala, care a avut loc la Palatul Blenheim, in Oxfordshire. Liderul american si sotia lui au fost primiti cu toate onorurile,.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )