Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg VIDEO

Adevărul Adevărul,
Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg VIDEO

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti. continuă pe Adevărul

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti.

Dirijorul Tiberiu Soare face lumina in scandalul de la Opera, la Adevarul Live

Dirijorul Tiberiu Soare, cel care a fost numit director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, prin decizia fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 12.

Consilierul demisionar al ministrului Vlad Alexandrescu, Rares Zaharia, face dezvaluiri despre scandalul Culturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scandalul de la Opera Nationala a fost scanteia care a aprins butoiul cu pulbere in cultura, ministrul Vlad Alexandrescu fiind destituit de premierul Ciolos. Consilierul demisionar al ministrului Culturii a fost acuzat de partizanat in cazul problemelor aparute dupa schimbarea conducerii ONB. Rares Zaharia vine sa la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa faca lumina in privinta acuzelor care i-au fost aduse.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )