Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ticu: Maia Sandu si Andrei Nastase trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aducerea socialistilor la putere

Adevărul Adevărul,
Ticu: Maia Sandu si Andrei Nastase trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru aducerea socialistilor la putere

Liderul PUN, deputatul Octavian Ticu, e de parere ca presedinta PAS, Maia Sandu, si presedintele PPDA, Andrei Nastase, au contribuit la faptul ca socialistii lui Igor Dodon sa preia tot controlul puterii in Republica Moldova. in acest sens, parlamentarul considera ca cei doi lideri trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru acest lucru. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase, reactie la acuzatiile lui Renato Usatii ca ar fi luat un costum dintr-un magazin fara sa-l achite

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a respins acuzatiile primarului de Balti, Renato Usatii, care sustine ca exista imagini video de pe o camera de supraveghere a unui magazin, unde se vede cum Andrei Nastase, pe cand detinea functia de ministru de Interne, isi ia un costum si pleaca din magazin fara sa-l achite.

Ce asteptari are Andrei Nastase de la procurorul general Alexandru Stoianoglo

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), Andrei Nastase, asteapta de la procurorul general recent numit, Alexandr Stoianoglo, ca acesta sa duca la bun sfarsit anchetele incepute de dansul, de pe pozitia de ministru de interne prin structurile MAI. Declaratia a fost facuta intr-un interviu video, acordat Agentiei de Presa IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )