Libnet.ro
UNICEF

10:01

TIFF 2018. Omagiul adus de actrita Fanny Ardant memoriei Olgai Tudorache

Antena3 Antena3,
TIFF 2018. Omagiul adus de actrita Fanny Ardant memoriei Olgai Tudorache

Actrita Fanny Ardant, invitat special al Festivalului International de Film Transilvania TIFF) 2018, s-a intalnit, vineri, pentru prima data cu publicul TIFF, dupa proiectia filmului ce a fost debutul sau in. continuă pe Antena3

TIFF 2018 Ce filme puteti vedea azi la Festivalul International de Film Transilvania

TIFF 2018 continua joi, 31 mai, cu filme precum La Ilamada/Chemarea in Piata Unirii, Dacii liberi la Cinema Florin Piersic, o pelicula despre faimosul regizor Spielberg sau o lectie de viata despre cum a fost viata in Romania ultimului secol - filmul Licu, o poveste romaneasca. la TIFF Lounge veti putea adresa intrebari actorului Vlad Ivanov.

TIFF 2018. Ce vedem astazi la Festivalul International de Film Transilvania. Castigatorul Ursului de Aur, la Cluj

TIFF continua miercuri, 30 mai, cu filme de neratat precum Nu ma atinge-ma, care este proiectat in premiera in Romania dupa ce a castigat Ursul de Aur la Berlin. Un moment special este si spectacolul semnat Gigi Caciuleanu, urmat de documentarul Bobbi Jene.

Primele premii din TIFF 2018 si bilantul zilelormarcate de evenimente sold out

TIFF a atins marti jumatatea celor 10 zile de festival, marcand zeci de evenimente si proiectii cu casa inchisa si un ritm din ce in ce mai alert in programul sau. Numarul invitatilor creste si el, primele premii ale acestei editii fiind deja acordate in cateva ceremonii speciale.

TIFF 2018. Ce poti sa vezi azi la Festivalul International de Film Transilvania

TIFF continua marti, 29 mai, cu o premiera internationala Dacii liberi care va fi proiectata intr-un decor fantastic la Vlaha. in Piata Unirii va asteapta un muzical despre mafie, iar la Casa de Cultura a Studentilor puteti asculta un concert al unei trupe belgiene, ale caror piese pot fi auzite in coloana sonora a filmului Lord of the Rings.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )