Libnet.ro
UNICEF

23:15

TIFF 2020. Filmele care concureaza in acest an la Festivalul International de Film Transilvania

B1 B1,
TIFF 2020. Filmele care concureaza in acest an la Festivalul International de Film Transilvania

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) se va desfasura in perioada 31 iulie - 9 august. EditiaTIFF 2020se va desfasuraexclusiv in aer liber, in 13locatiidin. continuă pe B1

TIFF 2020. Conditiile in care se va desfasura festivalul in acest an, din cauza coronavirusului

Cea de-a 19-a editie a Festivalul International de Film Transilvania, organizata de catreAsociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si Asociatia pentru Festivalul de Film Transilvania, se va desfasura.

TIFF 2020. Programul din acest an al Festivalului International de Film

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) se va desfasura in perioada 31 iulie - 9 august, in conditii exceptionale, din cauza epidemiei de coronavirus de pe teritoriul Romaniei. Astfel, editia.

Cum va fi organizat TIFF 2020 in conditii de pandemie si la ce trebuie sa ne asteptam. Interviu cu Tudor Giurgiu, presedintele festivalului

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) va debuta in 31 iulie si va dura pana pe 9 august. Presedintele festivalului a explicat intr-un interviu pentru Hotnews cum se va desfasura acesta in noile conditii cauzate de pandemie si la ce trebuie sa ne asteptam.

Horoscop august 2020. Zodia care se va indragosti nebuneste

August vine cu emotii, experiente noi si cu povesti de dragoste. Va fi luna iubirii pentru o zodie pe care Cupidon o va lovi din plin si care se va indragosti lulea. Alti nativi vor avea satisfactii pe plan financiar si vor avea parte de castiguri la care nici macar nu au sperat. Horoscop, luna .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )