Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tig a abandonat meciul cu Pavliucenkova din primul tur de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Tig a abandonat meciul cu Pavliucenkova din primul tur de la Roland Garros

Patricia Tig, locul 119 WTA, a abandonat meciul cu Anastasia Pavliucenkova Rusia), cap de serie numarul 16 si locul 17 WTA, din primul tur de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Begu si Tig pierd in primul tur la Roland Garros

Patricia Tig si Irina Begu au pierdut, luni, in primul tur la Roland Garros, astfel ca dupa primele zile de concurs nu avem niciun sportiv calificat in turul secund din cei cinci intrati in competitie.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Marius Copil, infrangere in primul tur de la Roland Garros: A cedat in 4 seturi cu Albert Ramos-Vinolas

Marius Copil a incetat inca din primul disputat pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Aradeanul a fost invins in 4 seturi, 7-6 1-6 4-6 2-6, cu numarul 20.

Roland Garros 2017. Jucatoarele noastre si-au aflat adversarele din primul tur. Cum arata tabloul complet al competitiei

Astazi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al turneului de la Grand Slam de la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Tig abandoneaza cu Pavlyuchenkova in primul tur. Begu joaca acum

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Niculescu si Bogdan in primul tur

Urmariti la aceasta ora desfasurarea in timp real a meciurilor pe care le sustin Monica Niculescu si Ana Bogdan in primul tur la Roland Garros.

Roland Garros 2017: Marius Copil si Ana Bogdan si-au aflat si ei adversarii din primul tur

Cei doi romani care au trecut de calificarile turneului de la Roland Garros, Marius Copil si Ana Bogdan, au aflat cu cine vor juca in primul tur de pe tablourile principale. Primul a avut ghinion, in vreme ce Ana poate fi multumita.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul trei, se va duela cu Jana Cepelova Slovacia, locul 88 WTA), in primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Niculescu si Bogdan, eliminate rapid in primul tur la Roland Garros

Jucatoarele Monica Niculescu si Ana Bogdan au fost eliminate, luni, in prima runda a turneului de la Roland Garros dupa meciu scurte de cate doua seturi fiecare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )