Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tiger Woods, castigator al Mastersului, va fi decorat de Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tiger Woods, castigator al Mastersului, va fi decorat de Donald Trump

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat astazi, ca-l va decora pe jucatorul de golf, Tiger Woods, castigator al celui de-al 15-lea titlu de Grand Slam, cu cea mai inalta distinctie civila a SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Tiger Woods obtine victoria la Masters. Primul turneu major dupa 11 ani!

Dupa o lunga perioada de absenta din circuit, presarata cu numeroase probleme personale care au tinut prima pagina a publicatiilor de scandal din intreaga lume, marele Tiger Woods a regasit drumul spre victorie.

Donald Trump spune ca are o relatie excelenta cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un si vrea un nou summit

Presedintele SUA, Donald Trump, a catalogat drept excelenta relatia cu liderul autoritarist din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, manifestand disponibilitatea organizarii unui nou summit, la sase saptamani dupa esecul celui din Vietnam.

Donald Trump sustine ca are in continuare o relatie excelenta cu Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a afirmat intr-o postare pe Twitter ca are o relatie excelenta cu liderul nord-coreean Kim Jong-un si a reiterat faptul ca Phenianul are potentialul o crestere economica extrordinara.

De ce nu au folosit francezii elicoptere cu apa pentru stingerea incendiului de la Notre-Dame, asa cum ii sfatuia Donald Trump? Este ca si cum ai juca bowling cu catedrala

Poate ar fi trebuit folosite cisternele aeriene, ii sfatuia luni seara Donald Trump pe pompierii francezi, pentru a stinge flacarile care devastau catedrala Notre-Dame. Este ca si cum ai fi jucat bowling cu catedrala, totul s-ar fi prabusit, a raspuns marti purtatorul de cuvant al Securitatii civile, pentru AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )