Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tigroaicele avanseaza in Liga Campionilor

România Liberă România Liberă,
Tigroaicele avanseaza in Liga Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor, dupa ce le-a invins clar pe. continuă pe România Liberă

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Seara de marti este dedicata primelor meciuri din a 4-a etapa a grupelor in Liga Campionilor. Vedeti mai jos programul jocurilor.

Liga Campionilor (handbal f): Perla Lublin vs CSM Bucuresti 19-28 Tigroaicele s-au calificat in grupele principale, cu Cristina Neagu pe teren

CSM Bucuresti s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, duminica seara, dupa ce a invins in deplasare formatia poloneza MKS Perla Lublin, cu scorul de 28-19 17-10), intr-un meci in Grupa B, care a marcat revenirea Cristinei Neagu dupa accidentarea grava la genunchi din 2018.

CSM Bucuresti obtine o victorie lejera in Liga Campionilor. Bilantul Cristinei Neagu, dupa aproape un an de absenta

CSM Bucuresti a intalnit, duminica, formatia poloneza Lublin. Odata cu disputarea acestei partide, sportivele din Capitala au primit o veste buna: revenirea Cristinei Neagu pe terenul de handbal.

Liga Campionilor, loc de joaca al tigroaicelor: Cum stau romancele in grupe, cu doua etape inainte de final

Campioana SCM Ramnicu Valcea si vicecampioana CSM Bucuresti se afla in situatii diametral opuse, cand mai sunt doua meciuri de jucat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )