Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tii dieta? Iata care sunt cele mai bune legume pentru slabit

Antena3 Antena3,
Tii dieta? Iata care sunt cele mai bune legume pentru slabit

Un concept de slabit, usor aplicabil pentru a atinge greutatea ideala este introducerea in dieta zilnica a legumelor ce va pot ajuta, mai ales prin aportul de fibre, nutrienti si vitamine. Prin consumul. continuă pe Antena3

Luni demareaza si Rabla Plus. in ce conditii va finanta statul achizitia unei masini electrice. Care sunt cele mai bune oferte de pe piata

Incepand de luni, cei interesati de achizitionarea unor masini electrice sau hibrid noi se vor putea inscrie in programul Rabla Plus. Astfel, vor putea beneficia de un ajutor financiar nerambursabil de pana la 45. 000 de lei aproximativ 10. 000 de euro), dar nu mai mult de 50 la suta din pretul de comercializare la achizitionarea unui autovehicul nou, pur electric. Bani vor fi scazuti din pretul de achizitie al masinii.

Care sunt cele mai puternice zodii

Puterea este de multe feluri si vine din surse diverse. Unii sunt puternici fizic sau au o personalitate puternica, un psihic tare, putere de convingere, capacitate de a domina. Puterea este sinonima cu un curaj.

Cele mai bune bancuri cu pensionari. Cum poate sa joace un batran in filme erotice

Pensionarii sunt adesea invocati in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante, care ii au in prim-plan pe batrani, surprinsi in diverse ipostaze.

Mi-au amenintat parintii cu moartea! Momente terifiante traite de una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii la turneul de la Miami

Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul II al turneului de la Miami, dar daneza a trait momente infioratoare, pe care le-a povestit dupa meci.

Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna anului curent sunt cele mai importante, pentru ca eliberarea tarii si a institutiilor statului din captivitate poate incepe de la acest scrutin. Declaratia a fost facuta de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, in cadrul emisiunii Ora unitatii noastre de la 10TV, transmite IPN.

BUNA VESTIRE 2018. Care sunt cele doua alimente pe care trebuie sa le mananci de Buna Vestire, ca sa-ti mearga bine

Romanii sarbatoresc pe 25 martie Buna Vestire. Buna Vestire sau Blagovestenia, ziua in care Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil ca-l va naste pe Hristos, este.

Cat de scumpe sunt telefoanele bagate pe ascuns in inchisoare

Toata lumea stie ca detinutii din inchisori reusesc sa strecoare ceva obiecte cu ei pentru a-si face sederea cat de cat mai suportabila. Te-ai intrebat insa vreodata cat costa luxul de a avea un telefon in inchisoare? Normal ca cele mai cautate telefoane in randul detinutilor sunt cele subtiri si care, daca se poate, sa [].

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2018: cine sunt artistii care concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Cantaretii Andra, Smiley si Irina Rimes au cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2018, care vor fi acordate pe 16 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti.

SJP a implinit 52 de ani! Iata cele mai cool tinute primavaratice ale vedetei

La 52 de ani, indragita actrita este neschimbata si reuseste sa arate la fel ca in urma cu un deceniu, cand o vedeam suspinand dupa Mr. Big, in serialul Sex and the City. Ca si personajul ei, Carrie, Sarah Jessica Parker este, si in viata reala, o impatimita a modei si reuseste mereu sa arate impecabil.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )