Libnet.ro
UNICEF

11:45

TikTok a contestat in justitie decretul presedintelui Trump de interzicere a operatiunilor din SUA ale companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TikTok a contestat in justitie decretul presedintelui Trump de interzicere a operatiunilor din SUA ale companiei

Aplicatia de video-sharing TikTok, a grupului chinez ByteDance, a contestat, luni, in justitie decretul presedintelui Trump de interzicere a operatiunilor din SUA ale companiei, relateza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

TikTok a contestat in justitie decretul presedintelui Trump

Aplicatia de video-sharing TikTok, a grupului chinez ByteDance, a contestat, luni, in justitie decretul presedintelui Trump de interzicere a operatiunilor din SUA ale companiei, relateza CNBC.

TikTok confirma ca va contesta in justitie decretul presedintelui Trump care interzice toate tranzactiile companiei din SUA

TikTok a confirmat ieri informatia ca intentioneza sa dea in judecata administratia Trump, cel mai devreme in aceasta saptamana, in legatura cu decretul presedintelui Donald Trump care interzice toate tranzactiile din SUA ale popularei aplicatii de socializare video si ale companiei mama a acesteia, ByteDance, din China, transmite CNBC, conform news. ro.

TikTok se pregateste sa conteste un decret al presedintelui Trump referitor la interzicerea tranzactiilor cu compania

Trump a semnat un decret pe 14 august care da ByteDance un termen de 90 de zile sa vanda operatiunile din SUA ale TikTok.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )