Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tim Ryan, un nou candidat in cursa pentru Casa Alba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tim Ryan, un nou candidat in cursa pentru Casa Alba

Tim Ryan, un parlamentar mai putin cunoscut, a intrat in randurile pretendentilor la Casa Alba, acesta fiind al 17-lea candidat ce spera sa-l confrunte pe republicanul Donald Trump in 2020, informeaza, astazi, AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Trump va lipsi din nou de la dineul corespondentilor la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a confirmat astazi dimineata ca, pentru a treia oara, va absenta de la dineul corespondentilor la Casa Alba, eveniment anual menit sa apropie relatia dintre administratie si presa acreditata.

CASA ALBA: Congresul ancheteaza permisele de acces la informatii secrete

Casa Alba a emis acreditari in domeniul secretului Apararii unor consilieri apropiati lui Donald Trump, in pofida unor avize defavorabile, dezvaluie o puternica comisie din Congres, relansand controversa cu privire la riscurile la adresa securitatii nationale in cadrul administratiei americane.

Gadgeturi pentru casa pe care ai vrea sa le folosesti zilnic

Odata cu progresul tehnologie apar tot felul de gadgeturi pentru casa care schimba foarte mult stilul nostru de viata. Gasiti mai jos cateva astfel de dispozitive.

Financial Times: Ministrul francez de Finante vrea un nou imperiu european, pentru contracararea dominatiei SUA si Chinei

Ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, a propus infiintarea unui nou imperiu al Europei, capabil sa contracareze superputeri rivale precum Statele Unite ale Americii si China, care incearca sa impuna dominatie economica si tehnologica asupra Uniunii Europene, informeaza Mediafax citand Financial Times.

Lufthansa numeste un nou director comercial pentru Romania si Moldova

Grupul Lufthansa a anuntat, marti, ca l-a numit pe Zlatko Zlatic in functia de director comercial pentru Romania si Moldova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )