Libnet.ro
UNICEF

00:07

Timis. Mai multi profesori adusi la audieri, intr-un dosar de spaga la BAC.

România Liberă România Liberă,
Timis. Mai multi profesori adusi la audieri, intr-un dosar de spaga la BAC.

Mai multi profesori de la liceul Teoretic din Gataia, judetul Timis, sunt dusi la audieri, miercuri, intr-un dosar privind suspiciuni de mita la examnul de bacalaureat, sesiunea vara 2013, informeaza b1. ro. Surse apropiate procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis spun ca cei implicati in acest scandal au fost prinsi exact in momentul in care se strangeau banii. Astfel, cea mai mare parte a banilor trebuiau sa ajunga la presedintele Centrului de Examinare Deta, profesorul . continuă pe România Liberă

Timis. Mai multi profesori adusi la audieri, intr-un dosar de spaga la bac.

Mai multi profesori de la liceul Teoretic din Gataia, judetul Timis, sunt dusi la audieri, miercuri, intr-un dosar privind suspiciuni de mita la examnul de bacalaureat, sesiunea vara 2013, informeaza b1. ro. Surse apropiate procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis spun ca cei implicati in acest scandal au fost prinsi exact in momentul in care se strangeau banii. Astfel, cea mai mare parte a banilor trebuiau sa ajunga la presedintele Centrului de Examinare Deta, profesorul .

Timis: Mai multi profesori adusi la audieri, intr-un dosar de spaga la bac

Mai multi profesori de la liceul Teoretic din Gataia, judetul Timis, sunt dusi la audieri, miercuri, intr-un dosar privind suspiciuni de mita la examnul de bacalaureat, sesiunea vara 2013. Surse apropiate.

Corpul de Control al MAI ancheteaza mai multi sefi din Politia Romana, dupa scandalul spagii cu peste

Corpul de Control al ministrului de Interne ancheteaza mai multi sefi din Politia Romana. Investigatia a fost declansata dupa ce ziarul National si Antena 3 au vorbit despre o filiera a spagii intre.

Mai multi parlamentari se muta din hotel in apartamente inchiriate.

Mai multi parlamentari au precizat, miercuri, pentru Mediafax, ca in cursul zilei se vor muta de la hotelul in care sunt cazati in apartamentele pe care le-au inchiriat in Bucuresti, in timp ce altii, care si-au gasit o situatie provizorie, amana pentru la toamna momentul negocierii cu un hotel, informeaza Mediafax. Astfel, deputatul Florin Ciurariu, presedinte al organizatiei PNL Vaslui, a precizat ca paraseste chiar in cursul zilei de miercuri hotelul la care este cazat pentru a se muta .

Harta analfabetismului in Romania. Care sunt judetete cu cei mai multi analfabeti.

In Romania exista aproape un sfert de milion de persoane analfabete, iar potrivit calculelor HotNews. ro bazate pe datele de la recensamantul din 2011. In topul judetelor cu cei mai multi analfabeti, atat ca numar, dar si ca procentaj raportat la populatia totala, se regasesc judetele din Sudul si Sud-estul Romaniei precum Giurgiu, Calarasi, Teleorman, Ialomita sau Tulcea, in timp ce Capitala si o parte din judetele din Vestul, Centrul si Nord-Estul tarii au inregistrat cei mai putini .

Scandalul care zguduie Politia Romana. Mai multi chestori de la varful MAI, acuzati ca luau spaga de la subalterni

Mai multi chestori de la varful Ministerului de Interne sunt acuzati ca luau spaga de la subalterni. Mita consta in peste si bauturi, produse care erau trimise saptamanal de la Constanta la sefii din.

Mai multi angajati ai televiziunii Al-Jazeera au demisionat pe fondul tensiunilor interne ale Egiptului

Mai multi angajati ai televiziunii Al-Jazeera din Egipt au demisionat din cauza unui dezacord privind directia editoriala a televiziunii, a declarat, ieri, un oficial al televiziunii pentru AFP.

Un individ a DETONAT o BOMBA in sala de examen. Marturia studentului care l-a imobilizat pe atacator: Voia sa detoneze BOMBA cand erau mai MULTI studenti

Incident socant petrecut la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Un individ neidentificat a intrat in sala de examen, unde mai multi studenti sustineau examenul de licenta, si a detonat un dispozitiv.

Ambasadorul lui Ben Laden in Europa a fost expulzat dupa mai multi ani de proceduri

Avionul care il transporta pe islamistul radical Abu Qatada, expulzat de Londra dupa mai multi ani de proceduri, a aterizat duminica dimineata la Amman, a anuntat un oficial iordanian, citat de AFP, conform.

Sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pamant! Am mai ascuns inca DOUA bombe intr-un parc din Iasi. Declaratia socanta a atentatorului de la Universitate

Atentatorul din Iasi le-a declarat procurorilor ca ar mai fi ascuns doua bombe intr-un parc din Iasi. Pirotehnistii au verificat parcul indicat de barbat, fara sa gaseasca insa nimic. Atentatorul a reusit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )