Libnet.ro
UNICEF

06:45

Timisoara: Un barbat si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

B1 B1,
Timisoara: Un barbat si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Un barbat, in varsta de 43 de ani, si-a dat foc pe strada, in cartierul Torontalului, din nordul Timisoarei, dupa ce s-a certat la telefon cu sotia sa. Acesta are arsuri de gradele doi si trei pe mai bine. continuă pe B1

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada, dupa ce s-a certat la telefon cu sotia sa. El are arsuri de gradele doi si trei pe mai bine de jumatate din corp.

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada. Potrivit.

Crima oribila in Cluj. Un barbat i-a dat foc sotiei sale in timpul unui scandal. Ce a patit si el la cateva secunde

Un barbat i-a dat foc sotiei sale in timpul unui scandal. Barbatul si sotia lui s-au luat la cearta si discutiile au devenit atat de intense incat el si-a iesit din fire. A luat o substanta inflamabila si a aruncat-o pe.

Olt: Un barbat si-a omorat mama, a dat foc locuintei, apoi a ranit grav o vecina

Un barbat din localitatea Brastavatu, judetul Olt, si-a ucis mama, a dat foc casei in care locuiau, apoi a mers la o vecina pe care a injunghiat-o. Ulterior, acesta a incercat sa se.

Un activist si-a dat foc pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Barbatul a murit

Un activist de mediu, de profesie avocat, si-a dat foc pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. El a lasat in urma un bilet de adio in care si-a motivat gestul extrem. Trupul sau carbonizat a fost.

Alerta maxima in Husi. Toti politistii au fost scosi in strada dupa ce doua fetite au fost acostate de un pedofil

O fetita de cinci ani si alta de opt ani au trecut prin momente de groaza duminica dupa-amiaza, cand un barbat le-a acostat in scara unui bloc si a incercat sa le agreseze sexual. Una dintre copile a.

Un cunoscut avocat si-a dat foc intr-un parc. Motivul gestului sau a socat pe toata lumea

Un avocat si activist de mediu, cunoscut ca David Buckel, si-a luat viata dandu-si foc intr-un parc din New York. Activistul de 60 de ani a recurs la acest gest pentru a atrage atentia oamenilor asupra sc.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )