Libnet.ro
UNICEF

00:07

Timisoara, sanctiuni la Spitalul de Boli Infectioase. Pereti scorojiti si mobilier degradat

România Liberă România Liberă,
Timisoara, sanctiuni la Spitalul de Boli Infectioase. Pereti scorojiti si mobilier degradat

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Timis au dat trei amenzi care insumeaza 6. 600 de lei, dupa. continuă pe România Liberă

Scandalos! Conditii de cosmar intr-un spital din Timisoara. Pereti scorojiti, mobilier ruginit si cearsafuri in geamuri

Imagini revoltaroare au fost surprinse in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Pereti murdari, igrasie si geamuri acoperite cu cersafuri rupte. Imaginile au fost facute publice pe Face.

Scandalos! Conditii de cosmar intr-un spital din Timisoara. Pereti scorojiti, mobilier ruginit si cearsafuri rupte in geamuri

Pereti murdari, igrasie si geamuri acoperite cu cersafuri rupte. Imaginile au fost facute publice pe Face.

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a fost amendat pentru ca a cazat pacienti in saloanele aflate in santier

Directia de Sanatate Publica Timis a inceput o ancheta la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce pe Facebook au fost postate mai multe poze cu pacienti internati intr-un salon dezafectat pentru lucrari de modernizare.

Imagini de cosmar din Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, publicate pe Facebook. Primarul Nicolae Robu: Timp de jumatate de secol nu s-a investit nimic in acest spital

Doua fotografii dintr-un salon al Spitalului De Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care arata conditiile jalnice din unitatea medicala, au fost postate pe Facebook si s-au viralizat rapid pe reteaua de socializare. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, la Realitatea Tv, ca Timp de jumatate de secol nu s-a investit nimic in acest spital. Cea mai mare parte a spitalului e reabilitare si in curs de reabilitare chiar la acele saloane. Este de neimaginat cum autoritatile au lasat acel spital. Noi am pornit o campanie de reabilitare, am demarat toate procedurile.

Imagini revoltatoare surprinse in Sectia de Pneumologie a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara. Reactia unitatii medicale

Mai multi pacienti internati pe Sectia de Pneumologie a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara au fost cazati in saloane cu pereti scorojiti si mobilier ruginit. Reprezentantii unitatii medicale.

Control la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa aparitia imaginilor revoltatoare cu pacientii internati

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Timis fac, luni dimineata, un control la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde au fost internati pacienti in saloane cu pereti.

Incendiu la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare, provocat de muncitorii care lucrau la acoperis

Un incendiu urias a izbucnit luni la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din municipiul Baia Mare. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Maramures, Oana Alexa Gonczi, incendiul ar fi fost provocat de.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce pe Facebook au fost postate imagini dezolante cu unitatea pe care o conduce: Se renoveaza spitalul. Fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Voichita Lazureanu, spune, dupa ce pe Facebook au aparut mai multe imagini cu peretii scorojiti, mobilierul ruginit si cersafuri dezolante ale unitatii pe care o conducere, ca spitalul se renoveaza, in sfarsit, dupa 40 de ani, ca fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi si ca lenjeriile sunt doar vechi si foarte uzate, potrivit News. ro. De asemenea, aceasta a zis laDigi24ca ea s-ar aseza in paturile din spital, pentru ca sunt curate.

Starea jalnica a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, prezentata intr-o postare pe Facebook

Fotografiile cu conditiile jalnice dintr-un salon al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara s-au viralizat dupa postarea acestora pe Facebook. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, la Realitatea Tv, ca Timp de jumatate.

Primarul Timisoarei prezinta o alta fata a Spitalului de Boli Infectioase

Nicolae Robu, reactioneaza la imaginile de cosmar surprinse la Spitalul de Boli Infectioase, postand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )