Libnet.ro
UNICEF

12:45

Timisoara: Trei tineri au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

B1 B1,
Timisoara: Trei tineri au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri cu varste de 18 si 19 ani au fost retinuti de politisti, dupa ce o fata de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, informeaza B1 TV. Tanara sustine ca intentiona sa aiba relatii. continuă pe B1

Timisoara: Trei tineri cu varste cuprinse intre 18-19 ani au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri din Timisoara cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la politie ca a fost.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

O tanara de 18 ani a murit dupa ce masina cu care se intorcea de la Untold Festival a intrat intr-un cap de pod. Alti trei tineri au fost grav raniti

O tanara de 18 ani din Simleu Silvaniei si-a pierdut viata luni dimineata, dupa ce masina cu care se intorcea de la Untold Festival, din Cluj, a intrat intr-un cap de pod pe raza localitatii Cizer.

Nepotul decanului Baroului Vrancea si ceilalti 6 tineri retinuti pentru trafic de droguri, arestati preventiv pentru 15 zile

Cei sapte tineri din Vrancea si Bucuresti retinuti pentru trafic de droguri de risc au fost arestati preventiv pentru 15 zile, printre acestia aflandu-se si Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului.

Sapte tineri, intre care si nepotul decanului Baroului Vrancea, retinuti pentru trafic de droguri de risc

Sapte tineri, membri ai unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de risc, intre care Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost retinuti, luni, in urma a.

Tineri retinuti pentru trafic de droguri. Printre ei, nepotul decanului Baroului Vrancea

Sapte tineri, membri ai unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de risc, intre care Laurentiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost retinuti, luni, in urma.

Sex in grup transformat in viol

Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost.

O tanara de 18 ani, care a acceptat de dragul iubitului o fantezie sexuala in trei, a ajuns sa fie batuta si violata. Suspectii au fost retinuti

O tanara de 18 ani din Timisoara acuza ca a fost violata de un tanar dupa ce a mers pe un camp de la marginea Timisoarei alaturi de prietenul ei si inca un baiat pentru a intretine relatii sexuale. Tanara a acceptat sa intretina relatii sexuale cu doi dintre tineri, iar al treilea, pe care l-a refuzat, a violat-o.

Nepotul decanului Baroului Vrancea, RETINUT pentru trafic de droguri

Nepotul decanului Baroului Vrancea, Laurentiu Ioanovici, si alti sase tineri, au fost retinuti pentru trafic de droguri, in urma unor ample perchezitii desfasurate in Bucuresti si in judetul Vrancea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )