Libnet.ro
UNICEF

19:15

Timisoreana doneaza 1 milion de lei catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente pentru spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Timisoreana doneaza 1 milion de lei catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente pentru spitale

Producatorul de bere Timisoreana a anuntat joi ca doneaza 1 milion de lei catre Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea de echipamente urgente si necesare pentru spitalele din Romania, ca parte a initiativei nationale de strangere de fonduri separatidarimpreuna, menita sa sprijine necesitatile urgente ale sistemului medical din Romania in lupta impotriva Coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Sphera Franchise Group doneaza 100.000 de euro organizatiei Crucea Rosie Romana

Sphera Franchise Group SFG) doneaza 100. 000 de euro organizatiei Crucea Rosie Romana, in vederea achizitionarii de echipament medical, constand in ventilatoare pentru pacientii diagnosticati pozitiv cu Covid-19 si echipament de protectie pentru cadrele medicale din sectorul public.

Sphera Franchise Group doneaza 100.000 de euro catre organizatia Crucea Rosie Romana in vederea achizitionarii de echipament medical, in lupta impotriva COVID 19

Sphera Franchise Group, grupul care opereaza brandurile KFC, Pizza Hut si Taco Bell in Romania, anunta o donatie de 100. 000 de euro catre organizatia Crucea Rosie Romana, in vederea achizitionarii de echipament medical constand in ventilatoare pentru.

PENTRU PREVENIREA EFECTELOR COVID-19: ALRO sprijina comunitatea locala prin donarea sumei de 400 de mii de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

sustine lupta impotriva COVID-19 si doneaza 400. 000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Slatina SJU), 25. 000 de lei catre Crucea Rosie Romana, Olt si 18. 000 de lei catre Asociatia Internationala de Politie din Romania, Olt si implementeaza un set foarte strict de protocoale si proceduri pentru prevenirea infectarii in locatiile sale, pentru a-si proteja atat angajatii, cat si partenerii de afaceri.

ROMGAZ, donatii pentru Spitalul Judetean Sibiu si Crucea Rosie in lupta impotriva coronavirus

ROMGAZ a sprijinit Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea a 1. 000 de masti si a facut donatii importante pentru dotarea Spitalului Judetean Sibiu in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Ford Trucks - alaturi de Societatea Nationala Crucea Rosie Romania

In contextul in care traversam o perioada cu mari provocari pentru siguranta noastra si a celor din jur, Cefin Trucks se implica in societate, alaturandu-se actiunilor Societatii Nationale Crucea Rosie Romania, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Crucea Rosie ii ajuta pe batrani cu aprovizionarea. Unde puteti suna

Crucea Rosie Calarasi continua campania pentru sprijinirea cetatenilor vulnerabili in perioada starii de rugenta din Romania, provocata de noul coronavirus.

OTP Bank Romania doneaza 500 de mii de lei catre spitale si comunitati locale

OTP Bank Romania directioneaza 500. 000 lei catre spitale si comunitati locale, in lupta impotriva raspandirii si combaterii pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )