Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tineri de pe malul Borcei, medaliati cu aur si bronz la Campionatele Europene de Canotaj

Adevărul Adevărul,
Tineri de pe malul Borcei, medaliati cu aur si bronz la Campionatele Europene de Canotaj

Trei tineri, legitimati la Clubul Sportiv Municipal din Calarasi s-au intors cu 4 medalii, 3 de aur si una de bronz, de la Campionatele Europene de Canotaj Tinere, U23, din Grecia. continuă pe Adevărul

Noua medalii de aur pentru canotorii romani la Campionatele Europene Under 23

Romania a dominat si in acest an Campionatele Europene de canotaj Under 23, dupa ce a castigat 9 medalii de aur, una de argint si doua de bronz in finalele disputate duminica la Ioannina Grecia). Fetele au adus 5 medalii de aur, iar baietii au obtinut 4 medalii de aur. Din echipele Romaniei fac parte si 3 sportivi ligetimati la CSM Calarasi.

Canotori romani, calificati in 13 finale la Europenele Under-23. in echipaje se afla si sportivi de pe malul Borcei

Sportivii romani s-au calificat, sambata, in 13 finale, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Ioannina Grecia). Printre canotori se afla si sportivi legitimati la CSM Calarasi. Lista finalistilor se poate mari cu Elena-Iuliana Mihai, care va evolua duminica in semifinalele probei de simplu feminin.

Box: Romania a incheiat participarea la Campionatele Europene de tineret cu doua medalii de bronz

Romania a incheiat, luni, participarea la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Sofia cu doua medalii de bronz, ambele obtinute la feminin.

CNSCBT: 25 de imbolnaviri cu virusul West Nile. Cinci dintre acestea, inregistrate pe malul Borcei

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile semnalate in acest sezon a ajuns la 25, pana in prezent fiind inregistate trei decese. Cele mai multe cazuri, 5, au fost inregistrate in orasul de pe malul Borcei.

Nationala feminina a Romaniei la tenis de masa, rezultat remarcabil la Campionatele Europene

Echipa feminina a Romaniei s-a calificat, vineri, in semifinalele Campionatelor Europene de tenis de masa pe echipe de la Nantes Franta), dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 3-0. Elizabeta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )