Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

B1 B1,
Ce tinuta a purtat Jill Biden la investirea lui Joe Biden in functia de presedinte. Vestimentatia reprezinta incredere si stabilitate (FOTO)

Democratul Joe Biden a fost investit miercuri, oficial, in functia de presedinte al Statelor Unite. La ceremonie, sotia sa, Jill Biden, a purtat un pardesiu si o rochie personalizata albastra Markarian. continuă pe B1

Administratia Biden a preluat controlul asupra conturilor de Twitter, dupa investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Conturile de Twitter ale Casei Albe au fost transferate de la administratia Trump la administratia Biden, miercuri, imediat dupa ceremonia de investire a noului presedinte SUA, a precizat potrivit purtatorului de cu.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Jill Biden, o Prima Doamna atipica. Scrie istorie drept prima sotie de presedinte american care isi va pastra jobul, dupa mutarea la Casa Alba

Sotia viitorului presedinte al SUA, Jill Biden, va face istorie dupa ce va deveni prima doamna a tarii care detine un loc de munca platit in afara Casei Albe. Biden - care a lucrat cu norma intreaga ca.

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )