Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tinutul Secuiesc, arma lui Klaus Iohannis. Documentul care demasca diversiunea

Antena3 Antena3,
Tinutul Secuiesc, arma lui Klaus Iohannis. Documentul care demasca diversiunea

Razvan Dumitrescu a prezentat miercuri seara, la Antena 3, documentul care schimba toate datele in scandalul privind autonomia Tinutului Secuiesc. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaratiile pe tema Tinutului Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociatie maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, ca urmare a declaratiilor pe tema Tinutului Secuiesc.

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimari pe care le-am auzit la Vadim Tudor si Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia facuta miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si mesajul adresat celor din PSD.

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

Chiar avem cu ce sa ne laudam in criza coronavirusului? Care a fost rostul lectiei deschise a lui Klaus Iohannis

Dupa o luna si jumatate presedinte peste o Romanie aflata la izolare, Klaus Iohannis si-a dat jos masca pentru o conferinta de presa maraton in care sa le arate romanilor cum se vede tara de la Cotroceni, acolo unde se iau deciziile. Ca un profesor asezat la catedra, Iohannis a venit cu grafice care sa sustina teoria lucrului bine facut de Guvernul PNL, intr-un moment pe care, cu siguranta, niciun politician nu doreste sa-l traiasca la guvernare.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Este una dintre masurile care trebuie foarte bine cantarite de Guvern si de Ministerul Finantelor

Intrebat daca Guvernul va avea bani pentru dublarea alocatiilor, presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa sustinuta marti seara ca Executivul si Ministerul Finantelor vor trebui.

Klaus Iohannis, despre romanii care s-au imbulzit pentru a pleca in strainatate: Au fost greseli de organizare A fost o mare dezamagire ca o tara care i-a chemat, i-a folosit, i-a muncit acolo i-a scos pe strada sa se descurce singuri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentatmarti in cadrul conferintei de presa despreproblemele organizatorice care i-au vizat pe muncitorii romani sezonieri care au fost nevoiti sa se.

Klaus Iohannis a vorbit despre reluarea fotbalului. Care sunt conditiile

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, printre altele, si despre reluarea evenimentelor sportive in Romania.

Klaus Iohannis anunta schimbarea orelor in care varstnicii pot iesi din casa. Ce ore au fost decise pentru dimineata si seara

Presedintele Klaus Iohannis a anunsat luni ca urmeaza sa fie data o noua ordonanta militara in care sa fie schimbata perioadele de timp in care persoanele de peste 65 de ani pot iesi din casa.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

Klaus Iohannis pregateste starea de alerta

Relaxarea graduala a masurilor luate in timpul starii de urgenta, criticarea unor legi adoptate in Parlament, achizitiile desfasurate in timpul pandemiei, masurile privind relansarea economica, organizarea alegerilor si viitoarea rectificare bugetara au reprezentat o parte dintre temele pe care presedintele Klaus Iohannis le-a abordat in prima conferinta de presa organizata de la inceputul starii de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )