Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un TIR si o camioneta s-au ciocnit pe DN 6: Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Un TIR si o camioneta s-au ciocnit pe DN 6: Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Scene dramatice intre Drobeta Turnu Severin si Orsova. Traficul este blocat pe DN6 dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Doua persoane au fost ranite. Un TIR a pierdut controlul directiei, a. continuă pe B1

Olt: Doua persoane au murit intr-un incendiu, in propria locuinta. Au fost gasite carbonizate

In urma unui incendiu, doua persoane murit, ambele in varsta de aproximativ 40 de ani, sambata seara, in Caracal. Cei doi au fost gasiti carbonizati, in locuinta, conform.

Incendiu violent in Caracal. Doua persoane si-au pierdut viata

Doua persoane, ambele in varsta de aproximativ 40 de ani, au murit, sambata seara, intr-un incendiu care a izbucnit in locuinta lor situata in Caracal, judetul Olt, transmite.

Doua persoane au fost surprinse furand flori din spatiul public amenajat: Nu trebuie taiate oricum? (VIDEO)

Duminica, in jurul orei 7 seara, o tanara a surprins intr-o filmare un barbat si o femeie care au cules flori din spatiul public. Cei doi, aflati intr-o masina de Giurgiu au parcat pe.

Imagini inedite in Bucuresti: Doua persoane incearca sa prinda o lebada ce a patruns printre masinile din trafic (VIDEO)

Imagini inedite surprinse in Capitala. O lebada care fugea printre masini a fost fotografiata de un trecator. Pasarea se afla in fata Parcului IOR din Bucuresti. Un barbat si o femeie s-au.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )