Libnet.ro
UNICEF

11:30

TIR cu porumb, rasturnat in judetul Buzau. Soferul a fost gasit decedat sub incarcatura

Adevărul Adevărul,
TIR cu porumb, rasturnat in judetul Buzau. Soferul a fost gasit decedat sub incarcatura

Un TIR care transporta porumb a fost gasit de politisti, duminica dimineata, rasturnat in afara partii carosabile pe DN2 E85 la Caldarusanca. Ulterior, soferul TIR-ului a fost gasit, decedat, sub incarcatura. Ar fi plecat cu incarcatura din Iasi, cu destinatia Sinesti. continuă pe Adevărul

VIDEO TIR cu porumb, rasturnat in judetul Buzau. Soferul a fost gasit decedat sub incarcatura

Un TIR care transporta porumb a fost gasit de politisti, duminica dimineata, rasturnat in afara partii carosabile pe DN2 E85 la Caldarusanca. Ulterior, soferul TIR-ului a fost gasit, decedat, sub incarcatura. Ar fi plecat cu incarcatura din Iasi, cu destinatia Sinesti.

TIR incarcat cu porumb, rasturnat pe DN 2. Soferul a murit

Un TIR incarcat cu porumb s-a rasturnat duminica, in afara partii carosabile, pe DN2 E85, la Caldarusanca. TIR-ul se deplasa din directia Buzau, catre judetul Ialomita. Soferul a pierdut controlu.

Un barbat de 32 de ani, principalul suspect in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit intr-un imobil cuprins de incendiu din sectorul 6 al Capitalei

Un barbat de 32 de ani, cetatean strain, este principalul suspect in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit intr-un imobil cuprins de incendiu din sectorul 6 al Capitalei.

Pesta porcina africana, confirmata la o ferma din judetul Buzau: 80 de porci au fost eutanasiati

Patru porci dintre cei 80 aflati intr-o exploatatie in comuna buzoiana Puiesti au murit, medicii sanitar-veterinari din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Buzau.

Importante suprafete de terenuri din judetul Buzau sunt in proprietatea unor italieni si germani

Romania este tara care in ultimii ani a vandut cel mai mult teren agricol, iar strainii au profitat de situatie. Si la Buzau, zeci de hectare de teren s-au vandut, in ultimul an, in special in localitatile Padina, Pogoanele si Ramnicu Sarat unor firme romanesti cu capital strain, dar si altor fermieri. Ministerul Agriculturii vrea sa inaspreasca legea privind vanzarea terenurilor agricole.

Suspiciune de pesta porcina africana, la o ferma din judetul Buzau

Patru porci dintre cei 80 aflati intr-o exploatatie in comuna buzoiana Puiesti au murit, medicii sanitar-veterinari din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Buzau.

Rapperul Mac Miller, fost prieten al Arianei Grande, a fost gasit mort la locuinta sa. Avea 26 de ani

Rapperul Mac Miller, in varsta de 26 de ani, a fost gasit mort la locuinta sa din California, aparent din cauza unei supradoze, anunta BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )