Libnet.ro
UNICEF

07:15

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

Playtech Playtech,
Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj . continuă pe Playtech

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

Cluburile din Liga 1 vor sa termine sezonul pe teren

Reprezentantii celor 14 cluburi din Liga 1 au discutat, joi, la Adunarea Generala a LPF subiectele momentului in fotbalului romanesc, cel mai arzator fiind cel al finalizarii campionatului in contextul pandemiei de coronavirus.

Astra nu accepta sa piarda la masa verde cu Craiova

Meciul Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova a fost amanat, miercuri, din cauza aparitiei unui caz de coronavirus la formatia giurgiuveana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )