Libnet.ro
UNICEF

12:01

Titus Corlatean: La 7 ani de la aderarea la UE, romanii nu se simt inca egali, iar Romania este supusa unor mecanisme speciale de control

B1 B1,
Titus Corlatean: La 7 ani de la aderarea la UE, romanii nu se simt inca egali, iar Romania este supusa unor mecanisme speciale de control

Romanii nu se simt inca egali cu restul europenilor, la sapte ani de la aderarea la UE, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean. Romania joaca adesea un rol in campaniile electorale interne din alte. continuă pe B1

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, in vizita de lucru in Germania, in perioada 19-20 martie

Ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, va efectua o vizita de lucru in Germania, in perioada 19-20 martie, ocazie cu care se va intalni cu omologul german, Frank-Walter Steinmeier, si cu Bernd Fabritius,.

Titus Corlatean, in vizita de lucru in Germania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, face o vizita de lucru in Germania, in perioada 19-20 martie, in cadrul careia se va intalni cu omologul german, Frank-Walter Steinmeier, si cu Bernd Fabritius, reprezentantul sasilor transilvaneni in Bundestag, informeaza MAE. Potrivit sursei citate, seful diplomatiei romane va avea convorbiri cu ministrul federal al afacerilor externe, Frank-Walter Steinmeier, si se va intalni cu Bernd Fabritius, parlamentar CSU si presedinte al Asociatiei Sasilor .

Titus Corlatean, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, va participa, astazi, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE care se va desfasura la Bruxelles, informeaza un comunicat de presa al MAE.

Corlatean: La 7 ani de la aderare, romanii nu se simt egali cu ceilalti cetateni europeni

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, intr-un interviu pentru Die Welt, ca, la 7 ani de la aderarea la UE, romanii nu se simt inca egali cu ceilalti cetateni europeni, iar faptul ca Romania.

Titus Corlatean, vizita de lucru in Germania

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corla and tean, va efectua o vizita de lucru in Germania, astazi si maine, unde va avea mai multe intalniri care au ca scop aprofundarea cooperarii intre cele doua and tari, atat in plan bilateral, cat and si la nivel european and si interna and tional, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )