Libnet.ro
UNICEF

07:30

Titus Corlatean: Nu cunosc motivele pentru care s-a decis la Cotroceni sa nu particip la summitul de la Vilnius

Hotnews Hotnews,
 Titus Corlatean: Nu cunosc motivele pentru care s-a decis la Cotroceni sa nu particip la summitul de la Vilnius

Invitat la emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea TV, moderata de Rares Bogdan, ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a dezbatut evenimentele summitului de la Vilnius, apropierea Ucrainei de Moscova si cea a Republicii Moldova de Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Titus Corlatean, la postul britanic Channel 5: Romania a atins deja un nivel maxim de export al fortei de munca

Romania a atins un nivel maxim in ceea ce priveste exportul fortei de munca, a anuntat, marti, ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, in cadrul unui interviu pentru postul britanic Channel 5.

Sinteza zilei: ingeri pierduti pe strazile Bucurestiului - Povestea copiiilor pentru care strada le este casa si masa

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, povestea altor copii pentru care strada le este casa si masa, mama si tata, poveste descoperita in cadrul unui experiment.

Motivul pentru care Romgaz revizuieste in scadere veniturile si profitul pentru 2013

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) propune AGA aprobarea revizuirii in scadere cu 10% a veniturilor pentru acest an, la 4,43 miliarde lei 1 miliard de euro), si cu 9,2% a profitului net, la 1,27 miliarde lei, din cauza reducerii cererii.

Motivul pentru care Mutu vine la Petrolul: Era prea scump pentru Ajaccio.

Revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, la Petrolul, a produs o surpriza de proportii in fotbalul romanesc. Ludovic Fattizzo, agentul atacantului, a venit cu o alta varianta la imprumutul pe care clubul ploiestean l-ar fi obtinut de la Ajaccio si sustine ca gruparea corsicana l-a oferit euro156;pe tava pe euro156;Briliant. Potrivit impresarului sportiv, Ajaccio a ales sa renunte la Mutu, intrucat clubul se afla intr-o situatie financiara foarte delicata, iar salariul internationalui roman era .

imi pare rau la ordinea zilei: 7 lucruri pentru care femeile se simt mereu vinovate.

Femeile isi cer mai des scuze decat barbatii, adesea pentru lucruri sau situatii in care ele nu au nici o vina. A spune deseori imi pare rau in situatii in care nu ai nicio vina, fie ca esti barbati, fie femeie, denota o lipsa de siguranta in fortele proprii si o dependenta fata de cei din jur carora le adresezi scuzele. Dar, spre deosebire de barbati, femeile sunt campioanele la cerut scuze in situatii absolut firesti in care nu ar trebui sa simta niciun sentiment de vinovatie. Iata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )