Libnet.ro
UNICEF

07:45

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: Exista inca doua persoane care nu pot fi identificate

Adevărul Adevărul,
Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: Exista inca doua persoane care nu pot fi identificate

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani. continuă pe Adevărul

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: in functie de evaluarea medicilor, o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, in luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Victor Ponta, despre accidentul din Muntenegru: 18 morti si 22 de raniti - miercuri va fi zi de doliu national

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, de la sediul ministerului de Externe, ca 18 dintre persoanele implicate in accidentul de autocar din Muntenegru au decedat, in timp ce 22 de persoane au fost ranite, 7.

Titus Corlatean face declaratii despre accidentul din Muntenegru

Ministrul de externe Titus Corlatean va vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Corlatean a convocat Celula de criza a MAE pentru accidentul din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a convocat Celula de criza a MAE pentru accidentul din Muntenegru in care un autocar cu numere de inmatriculare romanesti s-a prabusit intr-o prapastie, informeaza Mediafax. O echipa consulara mobila de la Bucuresti se va deplasa in scurt timp la Podgorica, pentru a acorda asistenta cetatenilor romani raniti in accident. Anterior, Ministerul roman de Externe a informat ca un autocar cu turisti s-a prabusit duminica intr-o prapastie de 30 de metri din .

Guvernul va face verificari la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru/ Firma de transport: Soferii aveau experienta de cel putin 10 ani, fara niciun incident

Guvernul roman a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca va intreprinde rapid verificari la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 19 cetateni romani, iar patru sunt in stare critica. Directorul firmei de transport Gregory Tour, Stefan Grigore, care opera autocarul prabusit in Muntenegru, spune ca autovehiculul avea toate verificarile tehnice la zi, iar soferii aveau experienta de cel putin zece ani, fara niciun incident pana acum.

Guvernul va incepe verificarile la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru

Guvernul a anuntat ca va incepe verificarile necesare la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru, soldat cu 19 victime, pentru a vedea daca a respectat toate prevederile legale de siguranta. Pre.

Titus Corlatean: in functie de evaluarea medicilor , o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Comunicare defectuoasa intre institutii: Victor Ponta a aflat de accidentul din Muntenegru la 5 ore de la producere

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a fost anuntat despre accidentul autocarului cu romani din Muntenegru de abia la 5 ore dupa producerea.

Accidentul din Muntenegru. Cea mai mare tragedie din turismul romanesc. ...

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru, cauza fiind viteza excesiva avuta in acel moment. 19 persoane au murit si 28 sunt ranite, din care opt se afla la terapie intensiva. S-a cerut zi de doliu national. Accidentul s-a produs in Grlo, pe un drum muntos la circa 30 de kilometri nord de Podgorita. Pana acum se stie ca 17 dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din judetul Arges, fiind vorba despre 11 din Curtea de Arges si sase din .

Ponta, despre implicarea Romaniei in accidentul din Muntenegru: Poate e prima data cand aratam ca putem face mai mult

Premierul Victor Ponta a spus ca prin ajutorul dat de Guvern in cazul accidentului de la Muntenegru tine sa la transmita victimelor ca romanii nu sunt abandonati la necaz. Romanii nu sunt abandonati de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )