Libnet.ro
UNICEF

13:30

Titus Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Adevărul Adevărul,
Titus Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat sambata seara la postul Digi24 ca Romania va sprijini semnarea Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, tara noastra propunadu-si sa fie prima care ratifica acest proiect. continuă pe Adevărul

Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat sambata seara la postul Digi24 ca Romania va sprijini semnarea Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, tara noastra propunadu-si sa fie prima care ratifica acest proiect.

Titus Corlatean: Londra verifica cererile de imprumuturi ale studentilor din UE, nu doar ale romanilor

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri seara, ca Londra verifica solicitarile privind costurile de intretinere ale studentilor din intreaga Europa care studiaza in Marea Britanie, nu doar ale romanilor si bulgarilor, potrivit agentiei de stiri Mediafax.

Romania va aloca in anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova

Bugetul Societatii Romane de Televiziune pe anul 2014, in cuantum de 179,9 milioane de lei romanesti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultura din Parlament, care au adoptat si un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei circa 12,5 milioane lei moldovenesti) , pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova, potrivit Mediafax.

Transelectrica a finalizat linia dintre Republica Moldova si Romania

Lucrarile la linia aeriana de interconexiune a sistemelor energetice intre Republica Moldova si Roma and 172;nia, pe segmentul Falciu-Gotesti, au fost finalizate, potrivit Companiei Nationale Transelectrica.

Transelectrica a finalizat lucrarile la linia aeriana de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a finalizat lucrarile la linia aeriana LEA) de interconexiune a sistemelor energetice intre Republica Moldova si Romania pe segmentul Falciu-Gotesti, se arata intr-un comunicat al companiei. Potrivit acestuia, LEA 110 kV Falciu- Gotesti de pe teritoriul Romaniei, judetul Vaslui, porneste din statia de transformare 110/20 kV Falciu, traverseaza DN 24A, mergand in paralel cu raul Prut pana in apropierea caii ferate ce face legatura intre Romania si Republica Moldova, zona in care LEA traverseaza raul.

Diplomatie pe baricade: romanismul din Republica Moldova nu va disparea niciodata

I-am pus o intrebare simpla diplomatului si scriitorului Vasile Nanea: care va fi soarta romanismului in Republica Moldova, dupa ce actuala generatie culturala va disparea, si dupa ce Romania a depopulat buna parte a tineretului intelectual din aceasta parte de Romanie?.

Titus Corlatean la Digi24: Vizita premierului chinez nu are de ce sa provoace ingrijorare la Bruxelles

Ministrul de externe respinge criticile aduse de un diplomat european in legatura cu vizita pe care o va face premierul chinez in Romania. Seful diplomatiei romane spune ca vizita nu are de ce sa provoace ingrijorare la Bruxelles. Financial Times citeaza un diplomat european care a declarat, sub protectia anonimatului, ca vizita premierului chinez Li Keqiang la Bucuresti, unde va participa la summit-ul liderilor din China si statele Europei Centrale si de Est, a creat ingrijorare la Bruxelles, fiind vazuta ca o strategie divide si cucereste, pentru a pune presiune pe UE in disputele cu Beijingul.

Republica Moldova intre Uniunea Europeana si Uniunea Vamala. Care sunt preferintele moldovenilor

Daca duminica viitoare ar avea loc un referendum cu privire la aderarea la Uniunea Europeana, 48 % ar vota pentru, 34 % - contra, iar 11 % sunt indecisi, arata Barometrul Opiniei Publice, prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa.

Doar cativa consumatori din Republica Moldova isi vor putea schimba furnizorul de energie electrica

Consiliul de administratie al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica ANRE) a aprobat Regulamentul privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrica de catre consumatorii eligibili. Documentul stabileste ca toti consumatorii eligibili, sunt in drept sa-si aleaga furnizorul de energie electrica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )