Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toader, decizie privind sefia DNA. Care sunt variantele ministrului Justitiei

Antena3 Antena3,
Toader, decizie privind sefia DNA. Care sunt variantele ministrului Justitiei

Tudorel Toader este asteptat sa ia o decizie privind viitorul sef al DNA. Ministrul Justitiei trebuie sa aleaga intre doua variante: fie reia procedura de selectie, fie sa propunaun alt procuror . continuă pe Antena3

Adina Florea, noul procuror de caz in dosarul Onea-Negulescu, dupa ce Klaus Iohannis a respins-o la sefia DNA

Respinsa de Klaus Iohannis la sefia DNA, Adina Florea revine in prim-plan. Potrivit unor surse din justitie, Adina Florea noul procuror care face investigatii in dosarul in care Lucian Onea si Mircea.

Pesta din Teleorman a inchis un drum in Olt. Politia anunta care sunt variantele pentru soferi

Un drum din Olt care face legatura cu o localitate din judetul vecin, Teleorman, a fost inchis luni-seara, 26 noiembrie 2018, pentru a limita transmiterea virusului peste porcine africane.

Adina Florea a preluat dosarul n care sunt cercetati Lucian Onea si Mircea Negulescu

Adina Florea este noul procuror care face cercetari in dosarul in care fostul sef DNA PLoiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetati sub control judiciar, a confirmat, pentru Mediafax, magistratul.

Controale amanuntite la 5 operatori PRIVATI de SERVICII MEDICALE: Se va verifica modul in care sunt decontati banii de la Casa de Sanatate

Controale la operatorii privati de servicii medicale demarate de Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Sanatatii. Sunt verificate decontarile facute de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Traficul este restrictionat in Capitala. Care sunt rutele ocolitoare

Numerosi credinciosi din tara si de peste hotare sunt asteptati duminica la Slujba de Sfintire a Catedralei Nationale, la care, alaturi de Patriarhul Daniel, va.

Utile: Remedii eficiente contra tusei; Care sunt cauzele aparitiei herniei de disc cervicale si cum se trateaza; Cele mai frecvente mituri despre nutritia peste vrsta de 50 de ani

Gutui: beneficii pentru sanatate. Fructele au un rol foarte important cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa. Sunt bogate in. Cele sase semne care iti spun ca urmeaza sa faci un atac cerebral. in fiecare an, peste 800. 000 de persoane sufera un atac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )